Mineral Eyeshadow Primer – E.L.F.

Geplaatst door
Vroeger gebruikte ik nooit een oogschaduw basis, maar sinds ik het heb ontdekt kan ik niet meer zonder. Een goede basis zorgt ervoor dat de oogschaduw mooier tot zijn recht komt en langer blijft zitten. Iets wat erg handig is tijdens de feestdagen, wanneer je geen zin hebt om je make-up spiegeltje ieder uur weer boven te halen. Laatst bestelde ik een Mineral Eyeshadow Primer in de webshop van E.L.F. en ik ben er super enthousiast over. Vandaag heb ik dan ook een review met alleen maar pluspunten, yay! 

Verpakking

 
Net als bij de andere (goedkope) make-up van E.L.F. vind ik dat de verpakking er best chic uitziet. De primer zit in een lipglossvormige tube en heeft een sponsapplicator. Er zit 5 ml in.
 

Beschrijving
De zachte oogschaduw primer hydrateert de huid en bevat vitaminen A, C en E om het ouder worden te verhinderen. Zijn formule wordt meteen door de huid opgenomen om een langdurige oogschaduw te geven die de rimpels laat verwijderen.
 
Samenstelling
 
Isododecane, Cylopentasiloxane, Octyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Triacontanyl PVP, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019), Bismuth Oxychloride (CI 77163).
 
De oogschaduw primer is 100% mineraal zonder parabenen, bewaarmiddelen of chemische kleurstoffen.
De primer

 

De oogschaduw primer is kleurloos en (vrijwel) geurloos. Wanneer ik swatch lijkt het alsof de primer kleur heeft, maar dat verdwijnt zodra ik het over mijn ooglid verdeel. De basis is zacht, wrijft heel makkelijk uit en zorgt ervoor dat mijn oogschaduw er mooier uitziet en de hele dag netjes op zijn plaats blijft. Daarnaast zien mijn ogen er ook een stuk frisser uit. Top!  

Mijn mening

Ik ben super enthousiast over deze oogschaduw primer! Beter nog: het is zelfs de beste die ik tot nu toe heb gehad. Mijn oogschaduw ziet er mooier uit en blijft de hele dag netjes op zijn plaats. Mooi meegenomen is de goedkope prijs. Voor slechts € 4 heb je een prima primer. E.L.F. blijft mij verbazen!
 
Je kunt deze oogschaduw primer kopen voor € 4 in de webshop van E.L.F. 
 

 

Welke oogschaduw primer gebruik jij?


Veel liefs,

Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik heb er ook 1 van ELF maar sinds een korte tijd ook van Essence en die van Essence vind ik net ietsje fijner! Al is die van ELF ook goed hoor 🙂 Maar het fijne aan essence vind ik ook dat je gewoon naar de winkels kan en ELF moet je volgens mij altijd bestellen via internet met best wat verzendkosten erbij,,.

  2. Klinkt goed, ik zou deze ook wel willen proberen. Ik gebruik nu de highlighter pen van Catrice als oogschaduw primer, works like a charm. Maar deze verzorgd de ogen verder niet, dus pluspunten voor elf;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *