Mijn favoriete accessoires / Sans-Online

Geplaatst door
Sans-Online is een webshop waarbij je voornamelijk kleren kunt kopen, maar wat veel mensen niet weten is dat je er ook leuke accessoires kunt scoren. Denk maar aan sjaals, kettingen, armbanden, riemen en handtassen. Hieronder heb ik mijn favoriete items alvast op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?

Als eerste deze basic, zwarte handtas van Pieces. Ik heb niet veel handtassen, en als ik er één koop moet het één zijn die je bij alles kunt combineren. Zo ben ik nu eenmaal. De handtas heeft vakken met ritsen aan de voorkant en de tas sluit met een rits. Vanbinnen zitten er ook nog diverse zakken. Je kunt de handtas zowel met de hand dragen als op de schouder. Heel praktisch dus!

Prijs: € 39,95

In tegenstelling tot handtassen mogen sjaals wel wat speciaal zijn. Deze grijze sjaal van Pieces trok meteen mijn aandacht door de zilverkleurige studs. De laatste tijd draag ik het liefst basic truien en dan maakt zo’n bling bling sjaal de hele outfit wat minder saai. 
 
Prijs: € 19,95
 
Ook deze aztec sjaal van Pieces vind ik heel mooi. Net als de sjaal hierboven vrolijkt hij een simpele outfit meteen op. Ik hou van de kleurtjes!
 
Prijs: € 19,95
 

Momenteel heb ik een tussenmaat in broeken, wat wil zeggen dat de ene broek te groot is en de andere te klein. Daarom koop ik altijd een iets grotere broek en draag ik een broeksriem om alles op zen plek te houden. Deze riem van Sandwich vind ik heel leuk omwille van de mooie, glanzende kleur en de kleine gaatjes die erin zitten.

Prijs: € 14,95

Deze riem van Pieces vind ik dan weer leuk door de opvallende metallic look. De riem lijkt me trouwens ook heel fijn om te dragen met de feestdagen. Hij is verkrijgbaar in zowel zilver als goud.  

Prijs: € 7,95
 
Zo, dit zijn mijn favoriete accessoires van Sans-Online! Klik hier voor meer leuke items. 
 
 
Shop jij soms bij Sans-Online? En welk accessoire vind jij het mooist?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

23 reacties

  1. Wat een fijne faves! Ga nu ik er 1 keer wat besteld heb dankzij jou zker vaker wat bestellen vet goeie en snelle service!

  2. Die tas van Pieces is erg leuk! Ik koop eigenlijk nooit wat bij Sans-Online, moet ik toch maar eens gaan doen!

  3. Leuke items hoor, ik vind vooral de Pieces tas heel erg mooi! Ik zou nog graag een andere tas willen, dus ben dankbaar voor deze tip;) Pieces heeft sowieso vaak leuke dingetjes vind ik. X

  4. Wat een leuke dingen allemaal! Ik had er ook nog niet over gedacht dat ze ook accessoires zouden hebben, maar ze zijn echt leuk!

  5. Handtas is leuk,de sjaal van Pieces zijn mooie tinten,ja is waar,een sjaal is leuk als extraatje bij een pull.

Reacties zijn gesloten.