Mijn eerste keer Primark + shoplog

Geplaatst door
Vrijdag ben ik voor het eerst naar de Primark in Luik geweest. Ik wou er al veel langer naartoe, maar de afstand hield mij tegen. In België is er op dit moment maar één Primark en die is meer dan een uur rijden voor mij. Doe er nog wat file bij (ring van Brussel) en je bent nog langer onderweg. Maar goed, vrijdag was het eindelijk zover! De Primark is gelegen in het mooie shopping center Médiacité. Er was een massa volk aanwezig, maar wat me nog het meest opviel is dat bijna iedere vrouw rondliep met één of meerdere zakken van de Primark. Ik kon me dus al min of meer voorstellen wat voor een chaos het daarbinnen zou zijn. Vol spanning liep ik de Primark binnen en ik werd zo overrompeld dat ik niet wist naar waar ik eerst moest kijken. 
 

Op andere blogs had ik al gelezen hoe druk het in de Primark kan zijn, maar als je er zelf staat weet je pas écht hoe het is. Er lopen zoveel mensen rond en iedereen vecht als het ware om iets te hebben. Zo had ik een mooie trui gevonden en had ik die even naast mij neergelegd, terwijl ik naar iets anders aan het kijken was. In die tijd had een andere vrouw mijn trui al vast. Gelukkig was ik opstandig genoeg om te zeggen dat hij van mij was, anders was ik hem in enkele seconden weer kwijt. Dit om aan te tonen dat je je spullen goed moet vasthouden, of iemand anders is ermee gaan lopen.
Ondanks de drukte vind ik de Primark een ontzettend leuke winkel. Je kunt er zo’n mooie dingen kopen voor een prima prijsje! En ook al liepen er heel wat vrouwen tegen me aan, en ook al moest je snel zijn in je aankopen, ik heb er écht van genoten. In totaal heb ik er een uur en half rondgelopen en heb ik geprobeerd om alle hoeken van de winkel te zien. Mocht het minder druk geweest zijn, had ik er waarschijnlijk nog meer tijd doorgebracht. Ik begrijp nu heel goed waarom iedereen stapelgek is van de Primark, want ook ik kan er niet meer over zwijgen.

Hieronder mijn aankopen!

 
Als eerste heb ik een badjas van Hello Kitty gekocht. In de winter draag ik altijd een badjas over mijn pyjama én ik hou van Hello Kitty. Deze badjas was dus een echte must-have! Ik vind ze super schattig en ze is lekker warm. Ik ben er echt verliefd op en zou er het liefst de hele dag in doorbrengen. Prijs: € 16

Dan heb ik ook nog een zwarte trui met hartjes gekocht. Ik vind hem gewoon heel mooi, hij zit comfortabel en is lekker warm. Ook vind ik het leuk dat hij iets langer komt, het is geen kort model. Prijs: € 16

Naast bovenstaande trui heb ik nog andere mooie truien gezien, maar door de drukte heb ik het bij deze ene gehouden. Ik ben er heel blij mee!

Ik ben gek op notitieboekjes en dus kon ik niet anders dan dit schattige boekje in mijn winkelmandje leggen. Ook kocht ik een pak cosy socks. Ze zien er heel lief uit en ze lijken mij echt heerlijk om te dragen in de winter.

Prijs notitieboekje: € 0,95
Prijs cosy socks: € 3

 
Dan kocht ik ook nog twee pakken reinigingsdoekjes. Op andere blogs heb ik hierover al veel goede verhalen gelezen en ik was er natuurlijk ook heel benieuwd naar. Daarnaast kocht ik nog twee pincetten, aangezien de mijne thuis spoorloos zijn verdwenen.

Prijs reinigingsdoekjes: € 1,50
Prijs pincetten: € 1,50

 
Als laatste kocht ik nog een make-up tasje en een geurkaars in de geur Berry & Wild Fig. In de badkamer zit al mijn make-up in een tasje, maar helaas is het tasje te klein geworden voor al mijn producten. Daarom was een groter tasje meer dan welkom! De geurkaars heb ik gekocht omdat ze heel lekker ruikt. Ik vind het heerlijk om ’s avonds wat geurkaarsen aan te steken terwijl ik naar televisie kijk.

Prijs make-up tasje: € 3,50
Prijs geurkaars: € 4

 
In het shopping center zijn nog heel wat andere winkels zoals H&M, Hunkemöller, New Look en Zara. Alleen had ik na de Primark totaal geen energie meer om nog andere winkels te doen. Ik heb enkel nog wat rondgewandeld en iets gegeten en gedronken. In de toekomst (lees volgende maand, haha) ben ik zeker van plan om terug te gaan. Nu ik de Primark heb ontdekt, heb ik er een favoriete winkel bij. Ik vind hem zo leuk dat ik het er echt voor over heb om zo lang onderweg te zijn. Alleen hoop ik dat ik volgende keer wat meer de kans krijg om in de truien te grabbelen. We love the Primark, we do, we love the Primark, we do, oh Primark, we love you!
 
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En gaan jullie wel eens shoppen bij Primark?


Veel liefs,

Vanessa xxx

61 reacties

 1. Wat was het mooi versierd daar met die lampjes<3 Je trui vind ik heel mooi, die had ik ws zelf ook mee genomen en ik ben benieuwd naar de reinigingsdoekjes. Grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die altijd pincetten kwijt raakt;) xxx

 2. wow, mooie laatste foto! je aankopen zijn ook erg leuk. ik wil graag naar Luik toe en ook naar de Primark daar, helaas hebben we geen auto. Alvast een gelukkig nieuwjaar.x

 3. Wat een prachtig winkelcentrum is dat! Leuke aankopen heb je gedaan. Ik ben wel blij dat er een Primark op 40min rij afstand zit (twee zelfs, Rotterdam en Eindhoven).

 4. leuke dingen! Ik ga ook altijd naar Luik maar de drukte is in het weekend vooral niet te doen. Ik heb daar eens staan aanschuiven voor de deur met nog 40 man voor me en er mocht pas 1 iemand binnen als er weer eentje buiten ging, bizar!

 5. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Zelf ben ik ook nog maar eenmaal naar de ¨Primark geweest in Luik, want het is super ver. Het is zo jammer dat er maar een is in België, gelukkig komt er normaal gezien in 2014 eentje bij.

 6. je hebt echt heel erg leuk geshopt! de eerste keer dat ik naar de primark ging was ik meteen bijna 200 euro kwijt xD het is een super leuke winkel maar je word wel heel erg hebberig door al die lage prijzen waardoor je uiteindelijk nog veel moet afrekenen 😛

 7. Wat een super leuke aankoopjes! Die cosy socks vind ik zo cute! Ik hou ook heel veel van die sokken; ik heb zeker wel 3 paar, hihi :). Ik ben helaas helaas nog nooit naar de Primark geweest :(. Ik vind het super jammer, maar ik slaag er niet in om er naar één te gaan, omdat ik nog lang geen achttien ben en dus geen rijbewijs heb, snik. En in het weekend heb ik meestal geen tijd en mijn ouders ook niet.. Maar ik ga er zeker nog naartoe, goed voornemen voor het nieuwe jaar :D!

  Xjes Femke

 8. Wist zelf niet dat er één in BE was, dan toch! Wel wat ver voor mij, ik hou het gewoon in gedachten voor als ik eens in de buurt zou zijn! 😉 x

 9. Leuke aankopen! En wat een mooi shoppingcenter, haha heel herkenbaar dat als je even iets neerlegt het vrijwel altijd weg is, dat is mij ook een keer overkomen en sindsdien let ik altijd heel goed op 'mijn' spullen. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin xx

 10. Leuke aankopen ! Bij mij is er in oktober een nieuwe primark opengegaan, serieus 10 minuten van mijn huis dus ik kom er wel vaak, ze hebben er erg veel sale elke dag, zoals bijvoorbeeld shirtjes en rokjes voor 3 euro. dus het is echt de moeite om er vaker te komen (: . Leuke shoplog XO

 11. Primark is een van mijn favoriete winkels, vooral als het om accesoires gaat. In Eindhoven zit ie nog niet zo lang, maaf het is altijd druk. Super leuke spulletjes heb je gehaald. Vooral die Hello Kitty badjas. Ik heb ook al een paar pakjes cozy socks gehaald.

 12. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht!! Vooral die badjas is geniaal gewoon. Ik ben nog nooit in een primark geweest, inderdaad jammer dat er niet meer zijn in België!

 13. Ik word echt gek als het zo druk is in winkels! Zo was ik paar weken geleden in Oberhausen en ik was blij toen ze zeiden dat we gingen vertrekken. xD Het probleem van verdwijnende pincetten ken ik ook… Net zoals haarrekjes en speldjes krijgen die precies pootjes.

 14. Je tweede trui vind ik echt superleuk! Ik ben laatst in PRIMARK Eindhoven geweest. Het was megadruk en de winkel was een puinhoop en helemaal leeg geplunderd, maar ik heb nog wel een aantal leuke tems weten te scoren!

 15. Leuke aankopen en die cosy socks, nodig nieuwe kopen ik draag ze zovaak dat ze soms in de was zitten en ik belachelijk koude voeten heb 🙁 Veel plezier met je aankopen!

 16. Leuk! Ik ben vrijdag voor het eerst naar Primark in Eindhoven geweest. Ik ga nooit van mn leven meer naar een andere nu haha. En ik heb ook een badjas gekocht. Voor kleding doe ik al niet eens meer moeite, dat koop ik daar gewoon niet.

 17. Fantastisch! Ik snak ook naar mijn eerste keer Primark! Echt al zo lang… En inderdaad, het is de afstand die ook mij tegen houdt! Maar komende zomer gaan wij naar Nederland & daar zal ik de eerste keer naar Primark gaan! Voor mij is het dus aftellen naar de vakantie 🙂 Ik kan echt niet wachten.. Ik hoop er trouwens ook onesies te vinden! Mooi artikel trouwens!

 18. Leuke koopjes. Er zou volgend jaar een Primark naar Hasselt komen dus hopelijk kan er dan eens goed in gaan shoppen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *