Mijn body butter / lotion stash

Geplaatst door
Gisteren wees vriendlief me erop dat mijn producten best veel plaats innemen in de badkamer, en dan vooral mijn body butters / lotions. De verslaafde ik antwoordde: “Komaan, zoveel heb ik er toch niet?!”, waarop mijn vriend reageerde: “Nee? Hoeveel heb je er?”. Ik dacht even na en besefte dat hij gelijk had: ik heb er echt veel, maar hé, dat ga ik niet toegeven hoor! Ik antwoordde dus subtiel met: “Ja, die ene, maar die gebruik ik bijna niet, en ja, die andere, maar die ruikt wel super lekker…”. Ik zag mijn vriend glimlachen en voor we het wisten lagen we allebei strike van het lachen. Oké, oké, ik ben misschien een klein beetje verslaafd. Hoog tijd dus om mijn stash aan jullie te laten zien. Hopelijk vinden jullie het leuk!
 

Ik heb vooral veel body butters van The Body Shop. Ik vind deze butters heerlijk om te gebruiken nu het zo koud is en ik regelmatig last heb van droge benen. De butters zijn lekker dik en voedend, waardoor ik snel een zacht velletje heb. 

Links zien jullie de geur bosbessen. Deze is geschikt voor de droge huid en daarom gebruik ik hem de laatste tijd ook heel veel. Het is een typische butter voor de winter en dus ideaal voor als je huid een oppepper kan gebruiken.
 
Rechts zien jullie de geur perzik. Deze butter heb ik laatst nog gekregen van mijn beste vriendin en ik ben er super blij mee! Het is een fruitige geur en misschien ook een tikkeltje zomers, maar soms hou ik daar wel van. Dan vergeet ik even dat het buiten zo koud is.
 
Een andere fruitige geur is zonder twijfel papaya. Deze butter heb ik veel gebruikt in de zomer. Misschien denk je nu: body butter in de zomer? Ja, want ik heb eigenlijk het hele jaar door last van droge benen en dan is zo’n butter echt een wondermiddel!
 
Naast papaya zien jullie cranberry joy. Dit is een body butter speciaal voor kerst. Ik bedenk me nu dat deze al een jaar in mijn kast staat en ik hem nog maar één keer heb gebruikt. Ik vind de geur namelijk veel te zoet en dat stoort me. Het is zo’n typische snoepjesgeur die ik snel beu ben. Jammer!
 
Een laatste butter van The Body Shop is deze mini in de geur honeymania. Dit is volgens mij de laatste butter die is uitgebracht en waar nu veel rond te doen is. De ene houdt van de geur, de andere helemaal niet. Ik moet toegeven dat ik er ook even aan moest wennen, maar nu hou ik er wel van.
 
Wie mijn blog volgt, weet dat ik de laatste tijd meer en meer belangstelling heb voor producten van Rituals. Vroeger liep ik deze winkel gewoon voorbij, onwetend wat Rituals allemaal te bieden heeft, maar nu word ik gewoon gek van al die heerlijke producten. Ik heb er verschillende douche foams van gekocht en sinds kort ook twee body creams.

De eerste body cream die ik heb ontdekt is Honey Touch. Dit is een heerlijk, zoete geur. In combinatie met dezelfde douche foam ruik je echt super lekker! Wanneer ik deze cream gebruik voor het slapengaan, word ik ’s morgens opnieuw wakker met deze heerlijke geur.

Vorige week kocht ik de body cream Magic Touch, en God, wat ruikt deze ook heerlijk! Sorry voor mijn veelvuldig gebruik van het woord ‘heerlijk’, maar bij Rituals kan ik gewoon niet anders. Pure verwennerij!

 
De creams hebben trouwens niet de substantie van een body butter, maar ook niet van een bodylotion. Het zit er zowat tussenin. 
 
Afsluiten doe ik met de body lotion Aloe De La Isla die ik in Tenerife heb gekocht. Dit is een lotion die ter plaatse wordt gemaakt en ik vond het wel een fijne herinnering aan mijn vakantie. Deze geur is heel fris en op en top zomers. Ik heb hem tot eind september gebruikt en van dan staat hij gewoon in mijn kast. Hij is prima, maar niet zo geschikt om te gebruiken in de winter. Nu gebruik ik liever een dikkere textuur.
 
Zo, dit is mijn body butter / lotion stash! Zoals jullie zien zijn het veel producten van The Body Shop en Rituals, de iets duurdere winkels, maar ik ben er gewoon heel tevreden over. Ik gebruik heel graag lichaamsproducten en wissel het liefst af tussen een paar geuren. De ene keer ga ik voor een body butter in de geur bosbessen, de andere keer voor een zoete body cream. Het hangt er een beetje van af hoe ik mij voel en waar ik die dag zin in heb.

Wat is jouw favoriete body butter / lotion op dit moment?


Veel liefs,

Vanessa xxx

41 reacties

  1. Wat leuk om je collectie te zien! Ik vind het ook heel leuk dat we toch een aantal dezelfde body butters hebben; ik heb die met perzikgeur en Cranberry Joy van The Body Shop ook en Honey Touch ook 🙂 Mijn favoriet is denk ik wel de perzik, maar dat is vooral omdat mijn vriend me dan zo lekker vind ruiken 🙂

  2. Ahh lekkere producten allemaal, ik heb momenteel ook die twee van rituals, maar moet die van the body shop toch ook eens gaan proberen!

  3. Oh die Cranberry Joy lijkt me juist heerlijk. Ik heb vd week nog even wezen snuffelen bij de body shop maar niks mee genomen, goed he;) Als ik toe zou geven kon ik ook een body butter stash artikel gaan schrijven onderhand haha. Die van Rituals zijn zo heerlijk dat je ze bijna op wilt eten, mooie verpakkingen ook:) xxx

  4. Wow, wat heb je een heerlijke stash zeg! Ik vind dat ik ook best veel smeersels heb, maar ja, de ene ruikt heel lekker en de andere voedt wat beter, en van deze heb ik ook de bijpassende douchegel.. jij weet natuurlijk ook precies hoe dat gaat 😉

  5. Toffe stash! Mijn lief zaagt al bij 2 en we wonen niet eens samen haha! Ik koop altijd de body butters van the body shop wanneer ze in actie zijn, een paar keer per jaar voor maar 5 euro 🙂

  6. Leuk om te zien. Die van TBS zijn zo fijn! Ik heb er ook meerdere gehad en blijf ze steeds kopen. Heerlijk! Toen ik zwanger was ook mijn buik mee ingesmeerd en geen streep te zien. Dat was die met cacao trouwens.

  7. Oeh vriendlief had dan toch een goed punt =] Bosbessen is heerlijk en moest zelf ook Honeymania een aantal keer gebruiken voordat ik hem echt lekker vond.

  8. Gorgeous stash heb je! Oh heerlijk die body butters. Toevallig heb ik dezelfde gehad met de blueberries van The Body Shop. Heel zoet, echt mierzoet, maar wel zalig. :p

  9. Leuke verzameling, de doosjes alleen al zijn mooi. Als grote Rituals fan vind ik Magic Touch op dit moment het aller fijnst. Hij staat dan ook weer op mijn Kerst verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *