Opgemaakte producten november 2013

Geplaatst door
Het is december, yay! De maand waarin Sinterklaas langskomt, we met zen allen kerst vieren en tenslotte uitbundig aftellen naar het nieuwe jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan! Ik kan bijna niet geloven dat dit mijn laatste geschreven ‘opgemaakt’ artikel is van 2013. Toch gaan we er nog een laatste keer voor!

Douchegel Oranje Lindebloesem van Kneipp: Deze douchegel zou harmoniserend werken bij spanning en stress en een goede nachtrust bevorderen. Ik moet zeggen dat de geur wel ontspannend werkt, maar het is niet alsof alle stress ineens is verdwenen. Ik vind de douchegel lekker ruiken, maar ik heb geen ‘wauw’-effect. De douchegel kost rond de € 5 en dat vind ik persoonlijk iets te duur voor wat het is.

Opnieuw kopen? Nee.

 
Reinigingsgel Pure Calmille van Yves Rocher: Dit is een prima reinigingsgel! Hij reinigt mijn huid goed, geeft een fris gevoel en ruikt lekker. Alleen maar pluspunten! 
 
Opnieuw kopen? Ja.

Reinigingsmelk Cleansing van Kruidvat: Ook over dit product ben ik heel tevreden. Deze reinigingsmelk verwijdert vlot mijn make-up, maakt mijn huid zacht en ruikt lekker. Mooi meegenomen is dat deze reinigingsmelk zo’n € 2 kost. Een budgettoppertje als je ’t mij vraagt!

 
Opnieuw kopen? Ja.
 
Wattenschijfjes Bella Cotton van Action: Dit zijn mijn favoriete wattenschijfjes tot nu! Ik gebruik ze iedere avond om mijn gezicht mee te reinigen. Ze zijn groot waardoor ik met één wattenschijfje vaak voldoende heb en ze pluizen niet. Ook deze wattenschijfjes zijn lief voor je portemonnee want ze kosten slechts € 0,70!
 
Opnieuw kopen? Ja.

Deodorant Pink Passion van Fa: Deze deodorant zien jullie regelmatig voorbij komen. Ik vind hem gewoon goed. Geen geurtjes te bespeuren en hij ruikt lekker, meer moet dat niet zijn!

Opnieuw kopen? Ja.

Tandpasta Oral-B Complete mondwater + whitening: Over deze tandpasta is mijn mening nogal verdeeld. Het mondwater vind ik fijn want daardoor heb ik een extra fris gevoel in mijn mond, maar de tandpasta maakt mijn tanden echt niet witter. Bovendien vind ik deze tandpasta véél te duur voor wat het is. Je betaald zo’n € 5 voor je tanden schoon te maken en dat vind ik iets teveel van het goede. Voor mij werkt een frisse tandpasta van de Aldi even goed. 
 
Opnieuw kopen? Nee.
 
Geurkaars IKEA: Afsluiten doe ik met deze heerlijke vanille geurkaars. Ik ben gek op geurkaarsen van IKEA! Iedere keer dat ik in die winkel kom, ga ik met geurkaarsen naar huis. Dat zegt genoeg, toch? Wat ik jammer vind, is dat het glas zo snel zwart wordt, maar dat is ook het enige minpuntje.

Opnieuw kopen? Ja.

Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van november! Hebben jullie ervaring met één van bovenstaande producten? Laat maar horen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

 1. Die wattenschijfjes van de Action wil ik binnenkort ook een keertje gaan gebruiken, ik gebruik altijd die van de Kruidvat maar vind die nu een beetje te stroef worden.. ook al doe ik er veel product op haha

 2. Wat heb je veel opgemaakt! En btw, ik heb zelf ook een Oral B tandpasta en die werkt wél heel goed. Het is de Glamour tandpasta en die maakt mijn tanden echt een pak witter, deze tandpasta is echt onmisbaar voor mij. Misschien kun je die eens proberen?

 3. Oeh die reinigingsgel van Yves Rocher klinkt goed, lijkt me ook wel iets voor mij. En geurkaarsen vind ik ook heerlijk! Ik neem bijna altijd Vanille kaarsen mee haha. X

 4. Leuk om te zien! De reiningsgel van Yves Rocher wil ik ook eens kopen! En de vanille geurkaars heb ik ook, maar nog nooit gebruikt haha.

 5. Heel erg leuk om te zien! De wattenschijven van de Action ga ik ook zeker eens naar kijken. Ik heb nu telkens de grote van de Kruidvat, maar deze van de Action zijn toch wel een stuk goedkoper. De Pink Passion deo van Fa vind ik heel lekker ruiken, maar helaas kan ik er niet tegen.

 6. Ik heb de reinigingsmelk van Kruidvat ook gehad. Heb nu dezelfde maar dan voor de gevoelige huid. Zeker een aanrader inderdaad!

 7. Fijn om te zien! Die kaars koop ik ook regelmatig. Ik vind de tandpasta ook erg fijn, maar idd wat duur voor wat hij is..

 8. Die geurkaars is echt heerlijk. Tegenwoordig hebben ze ze bij de Action ook al. De wattenschijfjes van Action gebruik ik ook, maar dan normale grootte. Leuk artikel.

 9. Die Orange Lindebloesem heb ik nog niet geprobeerd van Kneipp! Tot nu toe was mn favoriet Euchalyptus.. hmmm.. kga ns naar dat geurtje kijken. ^_^ Kneipp washes peppen je echt op vindik!

 10. Heel leuke producten heb je opgemaakt! Zelf gebruik ik de reiniger van Yves Rocher en die van het Kruidvat ook 🙂
  x

Reacties zijn gesloten.