Opgemaakte producten oktober 2013

Geplaatst door
Vandaag laat ik jullie mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand zien. Het zijn niet heel veel producten, maar wel de moeite waard om aan jullie te laten zien. Enjoy!
 

 
Coconut Care Facial Cleansing Wipes
 
Deze reinigingsdoekjes hebben jullie al dikwijls voorbij zien komen. Ik ben er gewoon tevreden over. Ze doen wat ze moeten doen, verfrissen mijn gezicht en ruiken lekker naar kokos. Ik weet dat sommige meiden totaal niet te vinden zijn voor deze doekjes. Op andere blogs lees ik regelmatig dat de doekjes te droog zijn. Ik moet toegeven dat ik af en toe ook wel eens een droog doekje tegen kom, maar dat los ik op met het pak op zijn kop te leggen zodat alle doekjes goed nat worden. Deze reinigingsdoekjes zijn super goedkoop. Bij de Action betaal je slechts € 0,79 voor een pakje van 25 doekjes. Ik verwacht dan ook niet dat ze super goed werken, maar voor die prijs vind ik ze meer dan oké!
 
Opnieuw kopen? Ja.

Hydrogel patches

 
Ik heb vaak last van vermoeide ogen en donkere kringen en daarom wilde ik deze patches graag eens proberen. De patches zouden de vochtbalans herstellen en rimpels, wallen, donkere kringen en plooien verminderen, maar daar heb ik helaas niets van gemerkt. Het enige wat deze patches doen is de huid rondom mijn ogen verfrissen en dat is wel fijn. Ik kocht de patches bij Di voor zo’n € 10 en dat vind ik persoonlijk te duur voor wat het is.

Opnieuw kopen? Nee.

 
Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème NIVEA 
 
Over deze dagcrème schreef ik eerder al een review. Ik ben er zeer enthousiast over. De dagcrème hydrateert mijn huid intensief en werkt zeer verfrissend door het toegevoegde komkommerextract. Wel raad ik aan om deze dagcrème te gebruiken in de lente/zomer en niet tijdens deze koude dagen. Daarvoor vind ik hem iets te ‘fris’. 
 
Opnieuw kopen? In de lente/zomer: ja.
 
All Day Long Foundation 14hr NYC

Als er één foundation is die perfect bij mijn eigen huidskleur past, dan is het die van NYC in de kleur 739 Classic Beige. Deze foundation blijft lang zitten (de hele werkdag), bevat vitaminen en anti-oxidanten en gaat glans tegen. Veel heb ik van deze foundation niet nodig. Enkel onder mijn ogen breng ik twee of drie laagjes aan om de donkere kringen te camoufleren. Voor de rest van mijn gezicht is één pompje voldoende. Mooi meegenomen: deze foundation kost slechts € 4,99. 

 
Opnieuw kopen? Ja.

Pink Passion Deodorant 48h FA

Ook deze deodorant hebben jullie al meerdere keren voorbij zien komen. Ik vind hem super lekker ruiken! Hij beschermt mijn oksels prima tegen geurtjes. Oké, geen 48h, maar vind eens een deo die dat wél doet? Wanneer ik niets intensief doe (bv.sporten), hoef ik van ’s morgens tot ’s avonds niet meer opnieuw te sprayen en blijven mijn oksels gedurende lange tijd fris.

Opnieuw kopen? Ja.

Parfum Christina Aguilera

 
Afsluiten doe ik met dit heerlijke parfum van Christina Aguilera. En met heerlijk, bedoel ik ook echt heerlijk. Ik ben gewoon verliefd op deze geur! Sinds ik blog heb ik dit parfum al drie keer opnieuw gekocht. Dat zegt genoeg, toch? Voor een flacon van 30 ml betaal je in het Kruidvat ongeveer € 25, wat heel goed meevalt voor zo’n lekker geurtje. En euh… Het is niet omdat het zo goedkoop is, dat de geur ook snel verdwijnt. Integendeel, na een werkdag ruik ik het parfum nog steeds. Een aanrader!
 
Opnieuw kopen? Ja.
 

Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Laat hieronder gerust weten wat jullie zoal hebben opgemaakt en of jullie al ervaring hebben met één van de bovenstaande producten.

Fijne zondag!

 
Liefs,
Vanessa xxx 

35 reacties

  1. De NYC foundation klinkt goed zeg, dat had ik niet gedacht! Ik heb ook gauw met foundations dat ik toch begin te glimmen na een korte tijd, misschien is deze ook wel wat voor mij:)

  2. ik heb letterlijk nog nooit een parfum opgemaakt, haha! Ik heb deze van Christina Aguilera ook en hij is inderdaad erg lekker!

  3. Dat geurtje heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Dat is inderdaad erg lekker. Het gaat er hard doorheen hier haha! Die schoonmaakdoekjes lijken me ook erg fijn.

  4. Die NYC foundation klinkt erg fijn, vooral dat hij je niet zo laat glanzen gedurende de dag!

  5. Altijd leuk zulke mini reviews. De foundation lijkt mij persoonlijk ook erg fijn!

  6. Heel erg leuk om te zien! De parfum van Christina Aguilera vind ik zelf ook zo lekker. Ik heb hier ook een kleine en grote versie staan, want het is de geur die ik toch het meeste gebruik.

  7. die kokos reinigingsdoekjes gebruik ik graag in de zomer. maar niet om mijn make up eraf te halen, maar om mijn gezicht te verfrissen, bijvoorbeeld op het strand 🙂

  8. Zo te zien heb je ferm doorgesmeerd,hihi,grapje hoor,je goed verzorgen is heel fijn.

Reacties zijn gesloten.