Christmas Jumpers – New Look

Geplaatst door
Jullie hebben het vast al gezien: de kerstsfeer is in het land! In bijna iedere winkel kom je wel iets tegen voor kerst. Kerstbomen, decoratie, cadeauboxen en nog zoveel meer. Ook bij New Look zijn ze al helemaal in de stemming! Daar kun je vanaf nu christmas jumpers kopen, oftewel: heerlijk warme truien met een vleugje kerst. Ik vind ze er alvast heel schattig uitzien! Kijken jullie mee?
 

Wat vinden jullie van deze (kerst)collectie? 


Veel liefs,

Vanessa xxx

31 reacties

  1. Deze zijn zo onwijs leuk!! Helaas zijn het wel echt van die truien die je even aan hebt en daarna nooit weer, daarom weet ik me altijd in te houden.

  2. omg zo cute! Maar ik zou het zelf niet snel kopen, zou er niet tegen kunnen dat ik hem maar 1 maand in het jaar kan dragen en voor de rest van het jaar in de kast hangen 🙂

  3. So many! Ik wil ze allemaal, maar dat zal wat duur worden…

    Keep on bloggin',
    Summer

  4. Ah wat een leuke en schattige truien allemaal! Die bovenaan met het rendier vind ik vooral heel erg leuk en die onderaan met de ijsbeer.

  5. Een wat drukke bedoening,maar toch leuk,de vest met bontkraagje en pull met panda hebben mijn voorkeur.

Reacties zijn gesloten.