Mijn nieuwe sweaters van John Baner

Geplaatst door
Het is volop herfst en dat wil zeggen: sweater time! Laatst kocht ik bij de webshop Bonprix een sweater van John Baner, in de kleur blauw. Omdat ik er zo enthousiast over was, bestelde ik er nog één in de kleur parelgroen. De sweaters zitten héérlijk! Ze hebben lange mouwen, een ronde hals, een kangoeroezak (lees: warme handen) en een grote, mooie print. De sweaters zijn warm maar voor mij net niet warm genoeg en daarom draag ik er graag nog een topje onder. Zo heb ik het helemaal naar mijn zin!
 

Sinds ik deze sweaters in huis heb, draag ik niets liever meer. Zijn ze vuil? Dan kan ik ze niet snel genoeg in de wasmachine steken om ze vervolgens meteen weer aan te trekken. Ik draag ze zowel thuis op een joggingbroek als buitenshuis op een basic jeans. Goed te combineren dus!
 
Ik heb  € 17,99 per sweater betaald + € 5 verzendkosten (bij Bonprix), wat ik een prima prijsje vind voor zo’n heerlijke sweaters. Ik ben écht super enthousiast!

Weetje: naast de kleuren blauw en parelgroen, zijn de sweaters ook beschikbaar in het roze en lichtpink.

 
Draag jij graag sweaters? En welke kleur vind jij het mooist?

Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

  1. Ik ga voor de blauwe,gewoon mijn lievelingskleur,de groene en de roze zijn ook mooi,ik heb er geen maar lijkt me heel tof 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *