Nieuwe douche foams – Kneipp

Geplaatst door
Persbericht. Douchen wordt nog leuker met de heerlijke nieuwe douche foams van Kneipp. Kies voor een moment van pure ontspanning met Kneipp douche foam lavendel of voor een moment van pure frisheid met Kneipp douche foam mint eucalyptus. Beide zijn een streling voor de huid en een sensatie voor de zintuigen. Kneipp douche foams zijn vrij van conserveringsmiddelen en siliconen en bij veel drogisten te koop. Natuurlijke luxe voor iedereen en voor iedere dag! 
 

Doucheritueel wordt douchesensatie

Het dagelijkse doucheritueel wordt een steeds belangrijker genietmoment in ons dagprogramma. Er is dan ook steeds meer vraag naar bijzondere producten die dat moment nog waardevoller maken. De Kneipp douche foams voorzien 100% in die behoefte. Ze bieden zachtheid, natuurlijke ingrediënten, verwennerij en ontspanning.
Moment van pure frisheid
 
Kneipp douche foam mint eucalyptus is een frisgeurend zacht foam met een verkwikkende werking op lichaam en geest.
Heerlijk loom met lavendel douche foam
Fysieke of mentale inspanningen, slapeloosheid of een gestrest gevoel verdwijnen als sneeuw voor de zon met Kneipp lavendel douche foam. Ervaar de zachte streling van het foam en geniet van een moment van pure ontspanning.
Prettig en zuinig in gebruik
 
Kneipp douche foam is makkelijk te doseren en prettig in gebruik. Een toefje gel op de hand transformeert zich na aanraking met water in een romig schuim. Een verpakking douche foam is goed voor ongeveer 40 wasbeurten.
 
Verkrijgbaarheid
 
De douche foams kosten € 6,99 (200 ml) en zijn vanaf november 2013 verkrijgbaar bij iedere drogist. 
 
 
Ben jij benieuwd naar deze douche foams? En welke geur verkies jij?


Veel liefs,

Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik ben hier zelf wel heel benieuwd naar, want lijken mij echt heerlijke producten. Ik denk als ik moet kiezen dat ik dan sneller voor de lavendel zou gaan, maar mint eucalyptus lijkt mij ook wel erg lekker .

  2. De eucalyptus lijkt me fijn, maar ik heb nog zoveel doucheproducten staan, moet ik eerst maar eens opmaken!

  3. Ik zou voor de lavendel gaan,eucalyptus lijkt meer iets voor als men verkouden is,snifsnjf….

Reacties zijn gesloten.