Een nieuwe Zalando fashion store in Brussel, voor even dan toch

Geplaatst door
Brussel is een schitterende plaats om te vertoeven tijdens het eindejaar. De solden staan samen met de vrieskoud weer voor de deur en alles wordt in de hoofdstad in regeling gebracht voor de kerstperiode, ga maar eens kijken naar de kerststal die volop in opbouw is op de grote markt. Het maakt Brussel de ideale plaats om de gezelligheid te combineren met het op de kop tikken van schitterende koopjes. En dit is ook de online kledingwinkel Zalando niet ontgaan: een nieuwe Zalando fashion store in Brussel!
 
Een pop-up store in het centrum van Brussel 
 
Het is niets nieuw, online shops die even naar ons toe komen om hun aanbod te tonen. En na een aantal dagen zijn ze weer weg. We hebben het al verschillende merken en online retailers zien doen, dus kon de grootste online marktspeler in kleding ook niet achter blijven. Dit weekend, 22 en 23 november, opent Zalando namelijk een eigen pop up store in hartje Brussel. Dit zal doorgaan in de oude Christophe Coppens winkel, Leon Lepagestraat 2. 

Meer dan gewoon een winkel
 
Natuurlijk is de ruimte in deze winkel beperkt en wanneer ze bij Zalando het volledige assortiment kledij en accessoires mee zouden nemen naar Brussel, is zelfs Vorst Nationaal te klein voor deze tijdelijke winkel. Daarom hebben ze handmatig de toppers voor de feestdagen uitgekozen. Deze selectie zal dan ook op een inspirerende manier tentoongesteld worden. Dit gaat van een winterse Jack & Jones-sweater voor de boyfriend tot een prachtige galajurk van TFNC. Maar waar het vooral om draait bij de online gigant, is een unieke shop ervaring in Brussel creëren tijdens deze najaarsdagen. Zo zullen bijvoorbeeld de Zalando-medewerkers aanwezig zijn om meer informatie te geven over de collectie die ze hebben tentoongesteld.
 
Als je dus nog geen plannen hebt gemaakt voor het komende weekend, lijkt een bezoekje aan deze exclusieve pop-up store combineren met een dagje Brussel mij een goed alternatief. Ik ga in ieder geval er proberen bij te zijn.
 
Geschreven door Lotte Schuurmans.

7 reacties

  1. Leuk! Jammer genoeg een beetje uit de richting. Ik vind Zalando een hele leuke webshop dus leuk om eens in een echte winkel rond te snuffelen.

Reacties zijn gesloten.