Wat zit er in mijn make-up tasje? ~ Vakantie ~

Geplaatst door
Zoals jullie weten ben ik een weekje in Tenerife. Dagen op voorhand was ik al aan het stressen over wat er allemaal in mijn reiskoffer moest. Ik ben namelijk heel bang om iets te vergeten. Over mijn make-up moest ik gelukkig niet lang nadenken, want op reis ga ik eerder voor een naturelle versie van mezelf. Overdag draag ik weinig tot geen make-up, ’s avonds steek ik er iets meer tijd in. Het leek mij een fijn idee om jullie te laten zien wat er allemaal in mijn make-up tasje zit. Hopelijk vinden jullie dit leuk! 
 

Mijn make-up tasje komt van de Action. Ik heb er iets minder dan een euro voor betaald en ik vind het er heel schattig uitzien! Zoals jullie kunnen zien, is het best al wat versleten. Na mijn vakantie zal ik eens gaan kijken voor een nieuw tasje. Heb ik tenminste een excuus om nog eens naar de Action te gaan…
 
Wanneer ik van plan ben om aan het zwembad te liggen (lees: zonnen en zwemmen) breng ik eigenlijk nooit make-up aan. Een dagcrème en zonnebrandcrème zijn dan voldoende. Ook wanneer we overdag een uitstap doen, draag ik geen make-up. Ik vind het er gewoon veel te warm voor. Op vakantie heb ik geen zin om tien keer te checken of mijn mascara nog goed zit. Daarom ga ik het liefst voor naturel, dat is het gemakkelijkste. Zelfs concealer skip ik, ondanks dat ik best onzeker ben over de donkere kringen onder mijn ogen. Op reis draag ik bijna altijd een zonnebril dus dan zie je ze toch niet. 
 
’s Avonds draag ik wel graag make-up. Dan gaan we gezellig eten in een restaurant en nadien gaan we het centrum verkennen. Wandelen langs het strand, een cocktail drinken, wat winkeltjes doen… Het is dan allemaal net iets ‘chiquer’ dus dan vind ik het wel leuk om make-up te dragen.
 
Als eerste breng ik een BB Cream van Catrice aan, in de kleur 010 Licht Beige. Ik vind dit een prima BB cream en hij past perfect bij mijn eigen huidskleur. Nu, op dit moment is mijn huid ook wel heel licht. Ik hoop dat ik na dat weekje zon, een bruiner kleurtje heb.

Nadien breng ik de Stay Natural Concealer van Essence aan, in de kleur 01 Soft Beige. Ik vind deze concealer heel goed om de donkere kringen onder mijn ogen te camoufleren. Verder gebruik ik hem eigenlijk niet.

 
Vervolgens poeder ik alles af met de All About Matt Fixing Compact Powder van Essence zodat de BB cream en concealer goed blijven zitten. 

Na mijn gezicht, ga ik over naar mijn ogen. Als eerste breng ik een Eyeshadow Base van Catrice Prime And Fine aan, zodat de oogschaduw er mooier uitziet en langer blijft zitten.


Daarna gebruik de Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice. De tweede kleur breng ik aan op mijn bewegend ooglid, de derde kleur op mijn arcadaboog en dan blend ik de twee kleuren door elkaar. Heel zacht en nude, maar zo heb ik het graag.
 
Nadien krul ik mijn wimpers met een wimperkruller. Dit is een echte must, daar mijn wimpers van nature nogal naar beneden hangen. Na het krullen, breng ik een mascara aan. In mijn make-up tasje zitten twee mascara’s, dit om de reden dat de ene bijna op is. Als eerste zie je de I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence en daarnaast zie je de Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara van Yves Rocher.
 
Op mijn lippen draag ik meestal de Applelicious Lippenbalsem van NYC, in de kleur 356 Big Apple Red. Ik vind dit een mooi kleurtje én hij is nog eens verzorgend ook. Soms heb ik zin in een lipgloss en dan gebruik ik een XXXL-Shine Lipgloss van Essence. Ik heb twee kleuren: 14 Bubble Babe (de lichtste) en 05 Super Girl.

Zo, dit zijn de producten die in mijn make-up tasje zitten! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Dragen jullie veel make-up op reis?

Veel liefs,

Vanessa xxx

29 reacties

 1. Die mascara van Essence heeft echt een super mooie verpakking! Ik doe op vakantie sowieso niet veel aan mijn uiterlijk, haha (lui)

 2. Als ik op reis ga, draag ik ook enkel 's avonds een beetje make-up. Ik ga ook altijd naar warme landen op reis, dus overdag is het dan altijd te warm om iets van make-up te dragen.

 3. Leuk om te zien! Overdag draag ik ook (bijna) nooit make-up op vakantie (te warm/ zwembad), 's avonds draag ik meestal wel wat 🙂

 4. Leuk zeg 🙂 Ik draag op vakantie overdag geen make up, en 's avonds enkel mascara en oogpotlood, en soms misschien wat poeder om minder te glimmen 🙂

 5. Leuke spulletjes neem je mee. Op vakantie neem ik meestal heel veel make-up mee, maar ik draag het amper. Enkel voor een etentje 's avonds ofzo maak ik me graag op wanneer ik op reis ben ;).

 6. Leuk! Met zulke mooie lippen als die van jou zou ik ook zoveel lip producten er standaard in hebben!
  Ik wil die NYC lippenbalsem wel proberen trouwens 😀 Het ziet er zo mooi uit!

 7. Naturel is ook mooi,op vakantie ,in de zon best geen make up,zo kan je huid eens goed ademen.Tof tasje:)

 8. Als het zo warm is hou ik ook niet van teveel make-up, maar mascara kan ik echt niet zonder, ookal ga ik zwemmen. De BB cream van Catrice is ook echt mijn favorite, de mascara van Yves Rocher heb ik ook aangeschaft laatst, ik ben er nog niet uit wat ik er van vind. Fijne vakantie nog! Xxx

 9. Leuk om te zien, het zien er allemaal erg fijne producten uit!
  Vooral die bb cream vind ik zeker ook erg fijn!
  Geniet van je vakantie meid, je hebt het zeker verdiend! 🙂

 10. Als ik op vakantie ga draag ik overdag ook niets, veel te veel gedoe! Hooguit misschien een beetje mascara/eyeliner maar dat is het dan wel. Maar 's avonds net als jou wel.:) Leuk artikel trouwens.

 11. Fijn om te zien! Ik ben al jaren niet meer op vakantie geweest, maar ik draag dan ook vrijwel niks. Buiten oogpotlood. 's Avonds mag het wel een beetje feller 🙂

 12. mooie producten neem je mee. ik draag als het warm is en op vakantie ook bijna geen of geen make-up

 13. Leuk om te zien! zie veel producten die ik ook vaak gebruik, grappig! 😀 Ik sjouw op vakantie meestal een heleboel mee maar gebruik of draag het dan haast niet haha! Iets in het kader van "beter mee verlegen dan óm verlegen" of zoiets 😉 X

Reacties zijn gesloten.