Body Splash Cashmere en Peony – H&M

Geplaatst door
Toen ik laatst in de H&M liep, zag ik deze mooie body splashes liggen. Zoals jullie wel weten, ben ik gek op geuren en uiteraard kon ik deze splashes niet weerstaan. Vooral op warme dagen, vind ik het heerlijk om een lekker geurtje te sprayen. Na wat ruiken en twijfelen nam ik de geuren ‘Cashmere’ en ‘Peony’ mee. 
 

Een body splash is een lichte en subtiele spray die je voor je hele lichaam kunt gebruiken en op ieder moment van de dag. Door de lichte textuur is hij ideaal om te sprayen op warme dagen. Zo hoef je geen zwaar parfum te dragen en heb je toch een lekker geurtje op. 

Zowel ‘Cashmere’ als ‘Peony’ ruiken heel erg fris! ‘Cashmere’ lijkt een mix van schone was en de geur van Dove. ‘Peony’ ruikt dan weer heel zacht naar rozen. Beide geurtjes zijn echt heerlijk en ik kan dan ook onmogelijk zeggen welke geur ik het lekkerste vind. Na het sprayen, voel ik me echt schoon, net alsof ik juist een frisse douche heb genomen.
 
Jammer genoeg is een body splash nog lichter dan een eau de toilette en blijft hij daardoor minder lang hangen dan een eau de toilette of parfum. Na een uur ruik ik eigenlijk niets meer en moet ik even opnieuw sprayen. Zeker wanneer het warm weer is en je zweet, verdwijnt de geur heel snel. Nu, op zich is dit niet zo erg. De flacon past perfect in je handtas, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen om af en toe wat bij te sprayen!
 
Ondanks dat de geur snel verdwijnt, ben ik super enthousiast over deze body splashes! Ik vind ze gewoon heel lekker ruiken én ze zien er schattig uit! 

Je kunt deze body splashes kopen voor € 4,95 / stuk bij H&M. 
 
Gebruik jij wel eens een body splash?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

  1. Die body splashes zien er zo tof uit! Wel jammer dat de geur zo snel weg is, maar goed het is dan ook geen parfum. Ik ga zeker een keertje kijken bij de H&M, ik zie allemaal van dit soort leuke dingen de laatste tijd.

  2. Body splashes zijn erg handig, ik gebruik ze ook wel eens om kleding wat op te frissen in de kledingkast. Deze geuren klinken idd lekker fris. xxx

  3. Ik ben hier heel benieuwd naar! Ik wil sowieso een keer een body splash uitproberen! Wel jammer dat het niet zo lang blijft hangen als een normale parfum.

  4. Zien er goed uit! Ikzelf gebruik de bodymist in mangogeur van the body shop 🙂 x

  5. Ik heb een bodysplash van The Body Shop van vorig jaar.. Eigenlijk gebruik ik die helemaal niet, maar nu ik in Italië ben, mis ik m wel.. Maar zonnebrandgeur is ook fijn 😉 Wist niet dat H&M dit ook verkocht, leuke tip!

  6. Klinkt fijn! Vind het altijd jammer dat bodysplashes zo gauw vervliegen maar toch blijf ik ze altijd opnieuw gebruiken.

  7. Ooit wel al eens een body splash gehad, maar de geur was veels te zoet. Cashmere daarintegen klinkt al veel meer mijn soort geur, lekker.

  8. Klinkt goed! Ze zien er ook leuk uit idd en voor die prijs is het ook een stuk minder erg iets vaker bij te moeten sprayen dan bij parfum 😉 Ik gebruik eigenlijk nooit bidysplash..

Reacties zijn gesloten.