Producten in mijn douche

Geplaatst door
Vandaag laat ik jullie zien welke producten er in mijn douche staan. Het zijn er niet heel veel, maar het zijn wel fijne producten die ik graag met jullie wil delen. Hier gaan we!
Douchegel Hawaii Flower & Oil van NIVEA.

Deze douchegel ruikt lekker fris en zomers. Hij is heerlijk om te gebruiken op warme zomerdagen zoals vandaag.

Foaming shower gel van Rituals – Yogi Flow.

Ik had hierover al heel wat goeds gehoord en ik kan alleen maar bevestigen dat hij ook écht goed is. Deze douchegel gebruik ik het liefst na een lange dag. Hij schuimt lekker en de geur is ontspannend.

Shampoo Long & Shine van Palmolive.

Dit is een heerlijk geurende shampoo speciaal voor middellang tot lang haar. De shampoo bevat olijfextract waardoor mijn haar mooi glanst.

 

 

 
Reinigingsgel Pure Calmille van Yves Rocher.

Deze reinigingsgel doet goed zijn werk. Hij maakt mijn huid schoon en fris. Ik heb nog zelden last van puistjes en onzuiverheden. Prima product dus! Zoals jullie zien is hij bijna leeg, maar gelukkig heb ik er nog eentje in voorraad staan.

Lactacyd.

De meeste vrouwen zullen dit product wel kennen. Het is een verzorgende wasemulsie voor de intieme verzorging. Ik gebruik Lactacyd al jaren en ben er zeer tevreden over. Ik heb al eens gelijkaardige en goedkopere producten geprobeerd, maar ik vind dat geen enkel product op kan tegen de frisheid die Lactacyd biedt.

Body scrub Blueberry & Lychee van Kruidvat.


Deze scrub ruikt lekker en bezorgt mij een zeer gladde huid. Jammer genoeg scrub ik veel te weinig. Eén keer om de twee à drie weken is al veel. Ik weet niet hoe het komt, maar als het op scrubben aankomt ben ik best een luie trien, haha!

Scheergel Satin Care van Gilette – voor de gevoelige huid.


Om mijn oksels, benen en bikinilijn te scheren gebruik ik graag een scheergel. Ik vind het gewoon makkelijker werken zo. Deze scheergel van Gilette is super! Mijn huid voelt babyzacht aan en de gel ruikt ook heel lekker.

Wegwerp scheermesje van Wilkinson.

Daar valt niet veel over te zeggen, het is gewoon goed. Ik gebruik eigenlijk altijd wegwerp scheermesjes. Goedkoop en praktisch. Soms denk ik dat het beter is om te investeren in een duurder mesje maar ik vind het altijd een heel gedoe om die mesjes te vervangen. Vandaar de makkelijkste methode.

Welke producten staan er in jouw douche?
Veel liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Fijne producten heb je in je douche staan! Ik gebruik zelf ook de Hawaii Flower & Oil van Nivea. Die ruikt inderdaad heerlijk zomers!

 2. Fijne producten heb je in de douche 😀
  De yogi Flow van Rituals is ook een van mijn favorieten!

 3. Die reinigingsgel van Yves Rocher lijkt vooral leuk. Ik heb net één nodig dus misschien koop ik die wel 🙂 xxx

 4. Die douchegel van Rituals heb ik ook! Vind 'm echt heerlijk, ook handig als je je scheergel vergeten bent, dan kun je deze gewoon even gebruiken haha.

  Die scheergel heb ik overigens ook, heel fijn voor mijn gevoelige huidje!

 5. Oeeeh douchegel van Rituals, my fave! Lactasyd is inderdaad een erg fijn product. Bij mij staat die ook in de douche en wat je zegt, geen enkel ander intiem verzorgingsproduct is zo goed als die van Lactasyd.

 6. Is scheergel echt zo'n toevoeging? Ik vind zelf altijd dat m'n mesjes precies sneller bot worden wanneer ik scheergel gebruik dan wanneer ik gewoon douchegel gebruik.

 7. Heel erg leuk om te zien! De Gilette scheergel gebruik ik zelf ook dat vind ik toch wel het fijnste merk. Bij mij staat er eigenlijk teveel in de douche en heb mezelf ook voorgenomen dat ik voorlopig niks erbij mag kopen haha.

 8. Leuk om te zien! Ik lees vaak goede dingen over de douchefoams van Rituals. Die staat op mijn wishlist!

 9. Het Yves Rocher product ga ik denken nu maar eens aanschaffen en de Douchegel Hawaii Flower & Oil van NIVEA klinkt ook erg goed! In mijn douche staat een Garnier shampoo en that's it.

 10. Leuk artikel! Ik wil zeker de bodyscrub van het Kruidvat eens proberen 🙂

 11. Je hebt fijne producten die je gebruikt om te douchen! Vooral die bodyscrub van het kruidvat vind ik zelf erg fijn!

 12. hmm! hele lekkere producten zeg, vooral echt leuk om te zien dat je zulke 'dure' merken gebruikt zoals Palmolive en Nivea! Ik gebruik meestal gewoon douchegels van Vogue, en voor mijn haar van Andrélon. 🙂 dxx

 13. Leuke producten! Yogi Flow staat hier ook standaard in de douche, ik ben er echt verliefd op 😀

 14. Oeh, a loooot! Sowieso een epileerding, altijd handig. Maar tegenwoordig scheer ik ook weer, want anders duurt het zo lang. :") Mijn benen met de epilator.. komt geen einde aan. :") Ik gebruik ook een Chi volumeshampoo + Aussie conditioner speciaal voor gekleurd haar. Douchegels.. eh.. van alles. Maar een douchefoam vind ik wel het fijnst hoor!

 15. Wat een fijne producten! Leuk om te lezen! Ik vind Rituals ook altijd enorm fijn, en ze ruiken allemaal zó lekker! 🙂
  Liefs liefs