NIVEA Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème

Geplaatst door
Als je me vraagt wat mijn favoriete dagcrème is, dan is dat zonder twijfel de Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème van NIVEA. Dit om de reden dat hij mijn huid intensief en langdurig hydrateert. Daarnaast bevat de crème komkommerextract waardoor hij verfrissend werkt en zeer lekker ruikt. Ideaal om te gebruiken tijdens deze warme zomerdagen!
 
nivea aqua sensation verkwikkende dagcreme
 

De verpakking.

Zoals andere producten van NIVEA, ziet ook deze verpakking er prima uit. De dagcrème zit in een blauw potje, wat perfect afgestemd is op de naam van het product: Aqua. Aan de verpakking kun je duidelijk zien dat het om een frisse crème gaat en dat vind ik heel fijn. Ikzelf ben nogal gevoelig aan verpakkingen. Het uiterlijk van een product geeft meestal de doorslag of ik een product al dan niet mee naar huis neem. Deze dagcrème voldoet aan mijn verwachtingen en ik leg hem dan ook maar al te graag in mijn winkelmandje. Een potje bevat 50 ml. 
 
De werking.
 
– Hydra IQ verbetert de circulatie van water in de huidcellen waardoor de vochtbalans beter gereguleerd wordt.
– De komkommerextracten zorgen voor een lichte textuur met een verfrissend en verkwikkend effect op de huid.
– Het UVA/UVB filtersysteem helpt de huid beschermen tegen de zon en externe factoren die vroegtijdige veroudering veroorzaken. 
 
De crème.
Het is een lichte textuur die makkelijk uitsmeert. De crème voelt luchtig aan en trekt snel in. Vrijwel meteen voelt mijn huid een stuk frisser aan. Tijdens het aanbrengen voel ik hoe de crème zijn werk doet en mijn huid intensief hydrateert: heerlijk! Bovendien ruikt de crème heel lekker waardoor dagcrème smeren een echt verwenmomentje wordt. 
 
Ik vind het zalig om deze dagcrème iedere morgen te gebruiken. Net als een douche, zorgt deze crème ervoor dat ik snel wakker word en een fris gevoel heb. Het is een echte opkikker voor mijn huid én zintuigen. Ook op warme zomerdagen zoals vandaag, is het geweldig om deze crème te smeren. Door de frisse textuur voel ik me op-en-top! 
nivea aqua sensation verkwikkende dagcreme
nivea aqua sensation verkwikkende dagcreme
Huidtype.


Deze dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid, maar er is ook een crème beschikbaar voor de droge tot zeer droge huid. Voor ieder wat wils dus! 

Money, money, money.

De prijzen variëren tussen de € 8,50 tot € 10,50, afhankelijk van waar je hem koopt. Ik heb hem gekocht bij Kruidvat en daar kostte hij € 8,50, wat ik een prima prijs vind voor zo’n goede dagcrème.
 
nivea aqua sensation verkwikkende dagcreme
Pluspunten:+ Mooie verpakking.
+ Lichte textuur.
+ Voelt niet vet aan.
+ Smeert makkelijk uit.
+ Trekt snel in.
+ Frisse geur.
+ Fris gevoel.
+ Makkelijk te verkrijgen.

+ Prima prijs voor goede kwaliteit.

Minpunten:

– Het is niet duidelijk hoeveel SPF dit product bevat.


*** Waar is de Nivea Aqua Sensation verkwikkende dagcrème nog te koop?

Deze review is al enkele jaren oud. Inmiddels is de Nivea Aqua Sensation verkwikkende dagcrème niet meer te koop bij de drogisterij. Gelukkig wel nog bij Bol.com. Daar koop ik deze dagcrème nog steeds, vaak met korting!

Welke dagcrème gebruiken jullie? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

 1. Lijkt mij een erg fijne crème alleen zou ik zelf toch wel de variant voor de droge tot zeer droge huid moeten hebben.

 2. Zeker een goede review! Heel duidelijk ook, ik denk dat hij ook wel geschikt is voor mijn huid. Ik vind het altijd moeilijk om een goede dagcrème te vinden omdat de meeste mijn huid vaak vet maken en dat wil ik juist niet. Voor de prijs is deze crème misschien het proberen waard! Op dit moment gebruik ik geen dagcrème, alleen mijn bb crème;)

 3. Klinkt goed zeg!
  Lijkt qua beschrijving een beetje op mijn dagcréme van Garnier met komkommer extract..
  Die is overigens bijna op dus wellicht ga ik hierna eens voor deze..
  Fijne review!

 4. Ik vind de crèmes van Nivea altijd superlekker ruiken, alleen reageert mijn huid er helaas op. Ik sla altijd helemaal rood uit, behalve van de goede oude blauwe pot. 🙂 Voor mij dus de clinique dagcrème.

 5. Ik heb de oogcreme uit deze lijn gehad denk ik, en die vond ik prima! Bedankt voor de review.

 6. Klinkt goed, en dat voor een redelijke prijs 🙂
  Ik gebruik de vitamine E dagcrème van TBS, ook echt een aanrader.

 7. Ik denk dat ik beter moet gaan letten op chemische ingrediënten bij een creme. Enig idee of hier alcohol/parfum in zit?
  erg duidelijke review verder, dank je! 🙂

 8. @ Natasja: Ja, er zit alcohol/parfum in. Bedankt voor de tip. Volgende keer schrijf ik dat er zeker bij! 🙂

 9. Ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een dagcrème van Yves Rocher tegen onzuiverheden. 🙂

 10. wauw! ziet er echt heel goed uit! en je schrijft hele fijne reviews om te lezen! ik volg je via bloglovin ;). Veel liefs, Xxx Demi.

Reacties zijn gesloten.