Opgemaakte producten juni 2013

Geplaatst door
Goeiemorgen! Vandaag laat ik jullie mijn opgemaakte producten van de voorbije maand zien. Ik heb negen producten opgemaakt. Een deel daarvan bestaat uit verzorgingsproducten, het andere deel uit make-up. Enjoy!

 





Links zien jullie de reinigingsdoekjes van Biocura, een merk dat je kunt kopen bij de Aldi. Ik vind het zeer fijne doekjes. Ze verwijderen vlot mijn make-up, verfrissen mijn gezicht en ruiken lekker. De doekjes bevatten provitamine B5 en zijn geschikt voor de normale of gemengde huid. In één pakje zitten 30 doekjes en ik heb er € 1,09 voor betaald.

Rechts zien jullie de reinigingsmelk van Kruidvat eigen merk. Deze reinigingsmelk behoort zeker tot mijn favorieten. Ze verwijdert op milde wijze mijn make-up. Daarnaast maakt ze mijn huid heerlijk zacht door de verzorgende bestanddelen die erin zitten, o.a. hamamelis, provitamine B5 en amandelolie. De reinigingsmelk is geschikt voor de droge en gevoelige huid en heb er € 1,99 voor betaald.

 
 
Ik heb twee deo’s van Fa opgemaakt. Links zien jullie de Pink Passion, rechts de Purple Passion. Ik kan hier kort over zijn: ze zijn gewoon goed. Ze ruiken lekker en houden mijn oksels gedurende lange tijd fris. Ik heb slechts € 1,99 per deo betaald door een actie bij Kruidvat. 
 

Links zien jullie de reinigende poriënstrips van de Action. Dit zijn prima strips voor een zeer goedkope prijs. Ik heb slechts € 0,99 betaald voor een pakje van zes strips. Te gek, toch? Bovendien doen ze goed hun werk. Bye bye mee-eters!

Rechts zien jullie de scheergel Sensitive van Kruidvat eigen merk. Dit is een prima scheergel, geschikt voor de gevoelige huid. Hij belooft je huid stoppeltjesvrij te maken. Toch voel ik na enkele uren alweer stoppeltjes, maar dat heb ik eigenlijk met iedere scheergel. Hij kost € 1,99.
 
Als laatste heb ik ook nog wat make-up opgemaakt. Links zien jullie de Stay Natural Concealer van Essence, in de kleur 01 soft beige. Dit is een goede concealer. Ik koop hem iedere keer opnieuw, vooral om mijn donkere kringen te camoufleren. De concealer kost € 1,99. 
 
In het midden zien jullie de All Day Long Foundation 14hr van NYC, in de kleur 739 Classic Beige. Van deze foundation ben ik aangenaam verrast. Hij kost slechts € 4,99, wat zeer goedkoop is voor een foundation. Ik had dus verwacht dat hij niet zo goed zou zijn. Verkeerd gedacht. Ik vind deze foundation geweldig! Hij blijft lang zitten – wel geen 14 uur – vervaagt rimpeltjes, bevat vitaminen en anti-oxidanten en gaat glans tegen. Mijn huid ziet er mooi egaal uit. Wanneer ik deze foundation onder mijn ogen aanbreng, heb ik eigenlijk geen concealer meer nodig. Het mag wel, maar het moet niet. Mijn donkere kringen worden zo al voldoende gecamoufleerd.

Rechts zien jullie de Applelicious Lipbalsem van NYC, in de kleur 356 Big Apple Red. Ook over dit product ben ik super tevreden. De lipbalsem verzorgt mijn lippen en geeft ze een mooi en subtiel rood kleurtje. Bovendien ruikt hij heel lekker naar zoete appel! De lipbalsem kost € 2,79.

Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van juni. In het algemeen ben ik zeer tevreden over alle producten. Ik zou alles gewoon opnieuw kopen en dat is wel heel fijn!


Welke producten hebben jullie opgemaakt? 
Hebben jullie zelf één van bovenstaande producten? 




Veel liefs,

 

Vanessa xxx

27 reacties

  1. leuke producten heb je opgemaakt. Die foundation heb ik laatst ook gekocht voor me zusje. Jij bent er tevreden over dus zij zou vast ook blij zijn

  2. De neusstrips en de reinigingsmelk heb ik ook. Scheergel gebruik ik gewoon van mijn vriend. Die lippenbalsem met het appeltje wil ik graag ook eens kopen, ziet er zo leuk uit.

  3. Die Fa deo's ruiken idd erg lekker:) Ik ben wel benieuwd naar de foundation, misschien ga ik die ook eens proberen. Maar ik ben nu nog eerst tevreden met mijn Catrice BB cream. De lipbalm heb ik ook! Liefs

  4. De lippenbalsems van NYC zijn heel fijn! Ik ben wel benieuwd naar de foundation 🙂

  5. Leuk artikel! Ik ben ook heel tevreden over de NYC lippenbalsem <3 en ik ben heel benieuwd naar de foundation! De FA deo in pink passion ruikt heerlijk, maar bij mij neutraliseert het de geurtjes niet, maar versterkt het! Echt vreselijk, ik hou daarom helemaal niet van FA!

  6. Die reinigingsmelk heb ik ook een tijdje gehad. Voor zo weinig geld vond ik hem best goed.

  7. Werken die poriën strips van de action bij jou? Haha bij mij lijk tgeen enkele poriënstrips te werken, raar 😀
    Ben nu ook wel nieuwsgierig naar die foundation trouwens !

    P.S. doe je al mee met mijn allereerste winactie? 🙂

  8. Hm, de deodorant is inderdaad erg lekker.. en verder ben ik benieuwd naar Applelicious Lipbalsem van NYC. Die ga ik halen 🙂

  9. Die lippenbalsem gebruik ik ook, wel in een andere kleur 🙂
    Leuk dat je ook make-up hebt opgemaakt.

  10. Leuke producten heb je opgemaakt! de pink passion deo heb 'k ook, vind m ook fijn en hij ruikt zoo lekker 😀

  11. Leuke producten heb je opgemaakt! Die deo's gebruikte ik vroeger ook echt vaak! De lippenbalsem ga ik me toch ook eens aanschaffen, lijkt me echt fijn.

  12. Leuk om te zien! Ik gebruik zelf de reinigingsmelk voor de overgevoelige huid, ook van 't Kruidvat en ik ben er ook weg van. Doet z'n werk net zo goed als andere soorten en dat voor minder dan €2 😀

  13. Jeetje ik loop me al een tijdje rot te zoeken naar die strips van de Action maar kan ze niet vinden. Heeeel irritant! Die reinigingsmelk van de Kruidvat heb ik ook een tijdje gebruikt, inderdaad erg fijn spul.

  14. Die make up reinigingsdoekjes zijn wel voordelig gekocht. Ook maar eens op voordeeltjes letten dat scheelt een hele hoop. Ik zelf gebruik nooit Fa deodorant. Het zal wel goeie zijn en voor die prijs in de aanbieding terwijl ze lekker ruiken ach waarom niet. Alleen ik vind die metallic-coating die er op die Fa spuitbus zit er soms wat te goedkoop uitzien. Het oogt wat simpel maar het gaat uiteindelijk om de inhoud van het product en die zal wel goed zijn. Parfumdeodorants gebruik ik nooit meer omdat je bij moet spuiten want het kan zo zijn dat de werking te zwak is en niets is ranziger dan dat je je eigen zweet er tussen uit ruikt. Dat kan je met parfumdeo"s wel krijgen. maar omdat men zegt dat deze deo"s je fris houden geloof ik dat ook wel. Alleen je blijft er niet droog bij en het stopt het zweten niet. Alleen de geur moeten de zweetgeur maskeren en als die te zwak werkt dan kun je je eigen zweet er doorheen ruiken en dat is ranzig goor en goedkoop. Maar de meesten houden hier wel rekening mee. Een beetje expirimenteren en dan kom je er vanzelf wel achter wat werkt. Heb liever een deodorantroller die voorkomt dat je zweet en dat je daar gedurende de dag fris bij blijft want met parfumdeodorants weet je dat maar nooit.

  15. Ik ben een anti zweetwalmgeurgoeroe geworden sinds ik een paar mensen heb ontmoet die heel sterk naar zweet hebben geroken. En wel zo erg dat er nauwelijks bij was te zijn. De gewone deodorant zal dan wel niet afdoende werken. Dan zal het wel gaan om overmatige zweetproductie. Men zegt dat de hoeveelheid die je zweet en de geur erfelijk bepaald kan zijn. Na gymnastiek rook iemand die naast mij stond heel indringend naar zweet. Uiteindelijk zouden ze op school ook les moeten geven over dit onderwerp. Zo dat men het later weet. De omgeving moet ook leefbaar zijn. Ook een frisse adem is belangrijk. Sommigen roken naar rotte kiezen en weer anderen hadden een knoflookwalm als adem. Een deo is niet bepaald een overbodige luxe toiletartikel meer. Ik heb ook wel eens mensen naar oudbakken zweet geroken. Ik rook het al van ver af. En je hopt dat hun naaste omgeving er iets van zegt zoals partner of de mensen waar zij mee samenleven anders moeten wildvreemden dat nog tegen diegene zeggen. Ik zal dit bespreekbaar maken en maak me sterk voor een antizweetgeur campagne voor die mensen die het nog niet weten. Gelukkig houden de meesten er wel rekening mee door voor een goede deodorant te kiezen. Ik heb het liefst een deoroller waar je droog bij blijft in plaats van parfumdeo"s die de geur van zweet moeten maskeren en waar je niet droog bij blijft.

  16. Op werkplekken en op scholen moet het wel leefbaar zijn en natuurlijk hoort een frisse verschijning daar ook bij. Alleen wassen met zeep is nog soms niet voldoende. Een goede deo hoort daar ook bij.

  17. Op werkplekken en op scholen moet het wel leefbaar zijn en natuurlijk hoort een frisse verschijning daar ook bij. Alleen wassen met zeep is nog soms niet voldoende. Een goede deo hoort daar ook bij.

Reacties zijn gesloten.