Shoplog Galeria Inno

Geplaatst door


Zoals jullie in mijn vorig fotodagboek al konden lezen, heb ik een gift card gewonnen van Galeria Inno. Ik mocht voor € 50 gaan shoppen zonder zelf één euro uit te geven. Hoe zalig is dat! Ik denk dat iedere vrouw maar al te graag in mijn schoenen wilde staan. Maar hé, niet getreurd. Het is de eerste keer dat ik zulke leuke prijs heb gewonnen. Normaal win ik nooit iets en al zeker niet met online wedstrijden – stomme schiftingsvragen ook altijd. Ik was dus super blij wanneer ik deze gift card in de bus kreeg. De card was één jaar geldig maar uiteraard stond ik het weekend erop al in de Nieuwstraat van Brussel.

Voor degene die Galeria Inno niet kennen: dit is een mega grote winkel waar je o.a. kleren, lingerie, accessoires, juwelen, lederwaren, beauty producten en parfums kunt kopen. Ze hebben zo’n 600 verschillende merken. Een heleboel dus. De winkel in Brussel heeft vier verdiepingen. Zo kunnen jullie meteen een inschatting maken over hoe lang ik daar heb rondgelopen. 

 

 
Eerst ben ik op iedere verdieping een kijkje gaan nemen. Ik wist niet goed wat ik mij zou kopen. Galeria Inno heeft zoveel leuke dingen. Kleren, beauty producten, parfum… Ik kon het allemaal wel gebruiken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor drie topjes van Esprit, een foaming shower gel van Rituals én een nagellakje van 2B. 
 
De topjes zijn erg leuk om te dragen op warme zomerdagen én voor op reis. In augustus gaan Glenn en ik een weekje naar Spanje en dan komen deze topjes goed van pas. Ze zitten trouwens heerlijk. De foaming shower gel van Rituals – Yogi Flow – heb ik gekocht omdat ik hierover al heel wat positieve reacties heb gelezen op andere blogs. Ik was dan ook razend benieuwd om hem zelf eens uit te proberen. Nu, ik moet toegeven: ik vond het zeer moeilijk om te kiezen uit al die lekkere geuren. Het liefst wilde ik ze gewoon allemaal meenemen. Maar ja, eerst deze proberen en als ik hem fijn vind, ga ik vast nog wat lekkere geurtjes halen. Als laatste heb ik nog een rood nagellakje van 2B gekocht. Ik vond de kleur wel leuk en had nog enkele euro’s over dus waarom niet?
 

De topjes van Esprit kosten € 12,95 per stuk. De foaming shower gel van Rituals € 8 en het nagellakje van 2B € 3,50. De totale rekening kwam op € 50,35. Ik heb dus zelf maar 0,35 cent betaald voor al mijn aankopen. Te gek voor woorden, ik weet het. Wat voelde ik mij gelukkig wanneer ik met mijn zak naar huis wandelde. Een zak vol leuke spullen waar ik zelf niets voor heb moeten uitgeven. Yes, it was a good day!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Gaan jullie wel eens winkelen bij Galeria Inno?
En hebben jullie al ooit iets gewonnen via een wedstrijd?


Veel liefs,

Vanessa xxx

37 reacties

  1. Goed geshopt! Die Foaming Shower Gel van Rituals heb ik ook en hij is echt heerlijk!

  2. De topjes van Esprit zien er erg leuk uit! Ik heb zelf nog nooit geshopt bij Galeria Inno.

  3. leuke dingen heb je gekocht! 😀 ik heb vandaag een bourjois blush gekocht met mijn cadeau kaart van inno, hihi! xx

  4. Leuke aankoopjes! Ik heb die Yogi Flow shower foam van Rituals ook en ik vind ´m echt goddelijk.

  5. wat een leuke en heerlijk zomertops.
    Galeria Inno hebben we jammergenoeg niet in Nederland maar het is te vergelijken met de Bijenkorf in Nederland.

  6. Jammer dat jullie geen Galeria Inno hebben in Nederland maar wij hebben ook geen Bijenkorf. Als ik ooit in Nederland ben, ga ik deze winkel zeker eens opzoeken 🙂 x

  7. Wat leuk dat je een gift card hebt gewonnen! Dan is shoppen sowieso nog leuker 😉

Reacties zijn gesloten.