Mijn nieuwe zonnebril

Geplaatst door
Vorige week kreeg ik een mailtje van de webshop Sunglassesshop met de vraag of ik een zonnebril naar keuze wilde reviewen. Natuurlijk wou ik dat. De zomer komt eraan en daar hoort zeker een mooie zonnebril bij. Ik ging meteen op zoek en binnen enkele minuten had ik mijn favoriete zonnebril gevonden. Ik gooide hem in mijn winkelmandje en drie werkdagen later had ik hem al in huis. 
Sunglassesshop is een webshop die gespecialiseerd is in zonnebrillen. Je vindt er zowel dames zonnebrillen als heren zonnebrillen. Daarnaast verkopen ze ook veel merken zoals de bekende Ray-Ban zonnebrillen.

Ik ben gegaan voor de SXUC Beth zonnebril in de kleur zwart. Ik heb deze gekozen omdat ik hem zeer mooi vind. De montuur van SXUC heeft een vrouwelijke sculptuur en past bij verschillende outfits. Wat ik ook fijn vind is dat er op beide pootjes glimmertjes zitten. Ik hou wel van wat bling bling.

 
De zonnebril heeft een UV 400 protection en biedt daardoor voldoende bescherming tegen de zon. Ikzelf ben nogal gevoelig aan (zon)licht waardoor ik een zonnebril nodig heb die het meeste licht tegenhoudt. Met deze zonnebril kan ik perfect in de zon lopen zonder mijn ogen toe te knijpen – minder rimpeltjes: check!
 
Mijn zonnebril kost 21 euro, wat goed meevalt voor een mooie zonnebril. Er zijn ook duurdere zonnebrillen maar daarin ga je natuurlijk zo ver als je zelf wilt.  Een pluspunt aan deze webshop is dat zij gratis leveren en je dus geen verzendkosten moet betalen. Dat is zeer handig mocht de zonnebril om één of andere reden tegenvallen. De verzending zelf gebeurt zeer snel. Ik had de zonnebril al na drie werkdagen in huis. Prima service dus!
 
Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? 


Veel liefs,

Vanessa xxx
Dit artikel is gesponserd door Sunglassesshop. 

38 reacties

  1. Staat jou echt goed! Zo'n model zou mij dus weer niet staan haha

  2. Hartstikke leuke bril! Ik vind die modellen altijd heel erg leuk, maar passen echt totaal niet bij mijn gezicht, veel plezier ermee ^^

  3. Wat staat hij leuk, heel glamoureus en de glimmertjes zijn een mooie touch!

  4. Hartstikke leuk dat je er een mocht testen! Je hebt ook een leuke zonnebril uitgekozen

Reacties zijn gesloten.