Mijn eerste Zalando shoplog

Geplaatst door

Niets is leuker dan een pakketje te ontvangen. Dat vind ik althans. Ik word instant vrolijk wanneer de postbode weer voor de deur staat. Zo vrolijk dat het klein kind in mij naar bovenkomt wanneer ik mijn pakje mag openmaken. Dit keer ontving ik een pakketje van Zalando. Hieronder vertel ik wat ik heb gekocht en hoe mijn ervaring was met online shoppen.


Vorige week ben ik voor de eerste keer gaan shoppen bij Zalando. Dit is een online winkel waarbij je kleren, schoenen, tassen en accessoires kunt kopen, maar ook make-up, verzorgingsproducten én leuke spullen voor in huis. Hun aanbod is zéér groot. Ik heb ongeveer een uur rondgekeken en bleef maar spullen in mijn winkelmandje gooien. Moest mijn vriend niet zijn thuis gekomen – die had enorme honger – dan was ik nu waarschijnlijk nog altijd aan het shoppen. 

 

Wat heb ik gekocht? Om te beginnen deze tas. Ik vond ze zo leuk dat ik ze écht niet kon weerstaan. Bovendien heb ik in mijn keukenkast alleen dezelfde groene tassen staan, waardoor deze cutie er toch wel uitspringt. Ja, dit wordt mijn nieuwe favoriete tas! Heeft die cupcake zeker iets mee te maken…
 
€ 8,95

Naast de tas heb ik ook nog deze portemonnee gekocht. Ik zocht al een tijdje naar een portemonnee maar door mijn kieskeurigheid vond ik er geen. Op de site van Zalando staan er zeer leuke, zowel in basic kleurtjes als in vrolijke prints. Ik heb deze gekocht omdat ik de kleur mooi vond. Ja oké, ook een klein beetje omdat er zo’n strikje aanhangt. De binnenkant ziet er trouwens ook heel fijn uit. Niet onbelangrijk, toch? 
 
€ 11,95
Ik kocht ook enkele leuke kleren. Deze gebreide vest van ONLY bijvoorbeeld. Ik vond ze er gewoon heel mooi uitzien. Dit is zo’n vest die je perfect kunt combineren met een jeans en een t-shirt. Ook al draag je een basic outfit, deze vest geeft die simpele look meteen een opkikker. Iets stijlvoller, zal ik maar zeggen.
 
€ 39,95
 
Naast bovenstaande vest, heb ik ook nog een sweater van Mustang gekocht. Het leek mij een heerlijke sweater om thuis mee rond te lopen. Hij ziet er lekker comfortabel uit. De print vond ik trouwens ook erg leuk.
 
€ 25,95

Als laatste heb ik een handcrème gekocht in de geur van appel. Ik kon wel een handcrème gebruiken – lees: droog velletje – en deze zag er fijn uit. Ik vind het geweldig dat Zalando ook beauty- en verzorgingsproducten verkoopt. Dat kom je niet gauw tegen in combinatie met kleren en schoenen. Een echte vrouwensite! 
 
€ 9,95
 
Zo, dit waren mijn aankoopjes. Nu de praktische kant. Shoppen bij Zalando heeft namelijk heel wat voordelen:
 
Bestellen.
Hun aanbod is best 
groot. Toch is de website zeer overzichtelijk. Bovendien kun je makkelijk selecteren door je budget aan te geven of een bepaald merk te kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sweater die minder dan 50 euro kost? Dan toont Zalando je enkel de sweaters die binnen dat budget zitten. Ben je op zoek naar kleren van Esprit? Dan maakt Zalando voor jou de selectie. Ik vind dat zeer makkelijk. Zo hoef je niet hopeloos meer op zoek te gaan.

Gratis verzend- en retourkosten.
Wat ik een pluspunt vind, is dat je nooit verzend- en retourkosten moet betalen. Ook al koop je slechts voor € 10, je hoeft niets extra te betalen. Dit is toch wel handig als je bijvoorbeeld kleren of schoenen wilt kopen. Bovendien krijg je 30 dagen de tijd om te retourneren.

Makkelijke betaling en snelle levering.
Ik heb met Bancontact betaald maar er zijn nog heel wat andere betalingsmogelijkheden. Visa of PayPal bijvoorbeeld. De levering gebeurde vrij snel. Op dinsdagavond heb ik besteld, de vrijdag erop stond de postbode al aan de deur.

Goede verpakking.
Zowel de kleren als de andere spullen waren goed verpakt. Ter bescherming zaten er heel wat plastic zakjes in de doos.

 
€ 10 korting bij een volgende aankoop.
In de doos stak ook nog een kortingsbon van € 10 bij een volgende aankoop, voor mezelf maar ook voor een vriend(in)!
 
 
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Zalando en ga er in de toekomst zeker opnieuw shoppen! Heb jij ook shopkriebels gekregen? Ga dan zeker een kijkje nemen op http//www.zalando.be.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?


Veel liefs,
Vanessa xxx

Dit artikel is gesponserd door Zalando.

57 reacties

  1. Ik ben niet niet zo weg van Zalando, omdat ik graag hele webshops doorspeur en alle producten bekijk hihi. Daarnaast hou ik er wel echt van hoor, vooral als je iets zoekt is de site gewoon heel handig!

  2. Leuke dingetjes heb je!! Ik heb nog nooit bij Zalado besteld maar ze hebben wel hele leuke dingen 🙂

  3. Leuke aankopen! Zelf koop ik nooit iets bij Zalando, maar ik vind het wel altijd een leuke website. Misschien moet ik er toch nog eens een kijkje gaan nemen 😀

  4. Eigenlijk nog nooit zelf iets van Zalando gekocht. Ik ben ook in het algemeen niet echt zo'n fan van webshops. Ik sneukel toch liever zelf echt rond in een winkeltje. ^^

  5. Het is inderdaad superfijn om zo'n pakketje te ontvangen. ^^ Ik ben niet zo'n online shopper, maar bij zalando heb ik al wel eens een keertje oorbellen besteld!

  6. Zalando heeft echt van alles joh, leuke items heb je geshopt! Hihi, de beker van Blond Amsterdam, I like. ^^

  7. Ik vind je aankopen echt erg leuk! En wel leuk dat je 10 euro korting heb gekregen voor je volgende aankoop!

  8. Ik heb nog nooit bij Zalando geshopt, maar ben altijd wel benieuwd. Fijn artikel! En leuke dingetjes heb je gekocht! X

  9. Hele leuke aankopen! Ik vind vooral de portemonnee en het gebreide vestje van ONLY heel erg leuk. De geur van de handcrème lijkt mij ook wel heel lekker.

  10. Ik was zelf ook heel tevreden over Zalando! Ze leverden snel en alles was heel mooi ingepakt ^^ x

Reacties zijn gesloten.