Essence – Ticket to paradise

Geplaatst door
Laatste oproep voor alle passagiers met een ticket to paradise! Met de trend edition ‘Ticket to paradise’ voert Essence je mee naar prachtige kusten, tropische temperaturen en idyllische stranden waar plezier en relaxen perfect samengaan. Heldere kleuren als goud, oranje, fuchsia, paars, turkoois en azuurblauw geven je het ultieme zomergevoel terwijl de lichte, gelachtige texturen het gezicht een zomerse gloed geven zonder zwaar aan te voelen. 
 

Eyeshadows – € 2,89
Een diepblauwe zee en de gouden zon… Deze oogschaduw accentueert de ogen met intens turkoois, helder azuurblauw of zomers goud met een subtiele glans. De verkoelende gel textuur is ideaal voor warme dagen aan het strand en hoopt zich niet op in de plooitjes van de ogen. Wil je een intenser kleurresultaat, dan breng je meerdere laagjes aan. Open je ogen: en daar is de zomer! Verkrijgbaar in drie kleurtjes.
 
 

Lipgloss – € 1,99
De drie glosses in oranje, fuchsia en turkoois geven je lippen een tintje om je tropische look te onderstrepen. Met hun lichte glinstering en subtiele geur zijn het je ultieme metgezellen – en niet alleen voor op de Cariben. Verkrijgbaar in drie kleurtjes.
Lipliner – € 1,39
Deze lipliners in warm oranje en intens fuchsia gaan zeker weten mee naar het eiland! Of je nu je lippen omlijnt of ze geheel inkleurt voor nog meer expressie – de lichte glossy textuur is super makkelijk aan te brengen en matcht perfect met de lipglosses. Verkrijgbaar in twee kleurtjes.
 
Nail polish – € 1,89
Bestemming glossy nails… Deze kleurige, langhoudende nagellakken in turkoois, goud, oranje en fuchsia hebben semi-transparante, gelachtige texturen waarmee je een coole, glossy wetlook creëert. Om een briljante indruk op het eiland van je dromen mee te maken! Verkrijgbaar in vier kleurtjes.
 

Shimmer powder – € 2,99
Zomerzon! De shimmer powder is een absolute must-have voor een natuurlijk glanzende teint. Het tovert prachtige gouden highlights op je gezicht en hals. Het 3D dessin met hibiscusbloesem en palmbladeren maakt dit it-product tot een echte eye-catcher! Voor gegarandeerd fun in the sun. Verkrijgbaar in één kleurtje.
 
 
Hair mascara – € 2,99
Two-tone hair! Deze coole trend voor de zomer geeft kleur aan je lokken! De haarmascara in paars en turkoois geeft het haar zomerse accenten en het is zó fun! De mascara is super makkelijk aan te brengen en om het te verwijderen hoef je het alleen maar uit te wassen. Verkrijgbaar in twee kleurtjes.
 
Essence ‘Ticket to paradise’ is nog tot eind juli 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Ik vind deze collectie er zeer leuk uitzien. Wat een mooie, felle kleurtjes! Vooral de lipglosses, de nagellakjes en de shimmer powder spreken mij aan. Ik denk dat ik één van de dagen toch eens een bezoekje aan Kruidvat ga brengen.

 
Wat vinden jullie van deze collectie?  
 
Veel liefs,
Vanessa xxx
Persbericht.

40 reacties

  1. Ik vind ze heel leuk, de shimmer powder heb ik al en nu wil ik nog een nagellakje kopen!

  2. Ik vind dit toch wel de leukste TE die er uit is gekomen de laatste tijd van Essence. De producten zijn zo leuk en ook de kleuren zijn lekker zomers.

  3. Leuk deze producten! Maar ik moet toch zeggen dat ik schrok van de haarmascaras. Flashbacks naar mijn pre puber jaren haha… Nee geen haar mascara voor mij!

  4. Heb er niets van gehaald omdat ik laatst de collecties zo tegen vind vallen haha. De lakjes vind ik wel tof qua kleur!

  5. ik ben wel benieuwd naar de Eyeshadows en vooral de reviews ervan

  6. Die oogschaduws zagen er op de foto zoooo leuk uit, maar in het echt vond ik ze maar niks. Ook vond ik het jammer dat de nagellakjes semi transparant zijn… Nee, het kan me niet bekoren deze keer…

Reacties zijn gesloten.