Dr. Organic’s Virgin Olive Oil lijn

Geplaatst door
Een nieuwe lijn van eco-bewuste beautyproducten voor een goede prijs: Dr. Organic’s Virgin Olive Oil lijn. Virgin Olive Oil staat bekend om zijn voedende en beschermende eigenschappen en zorgt daarmee voor een gezonde uitstraling. Daarnaast bevat de lijn oliezuur – een krachtige antioxidant die je huid nét dat beetje extra geeft.
 
dr organic virgin olive oil lijn
 
De producten zijn vrij van ingrediënten zoals parabenen, natriumlaurylsulfaat (SLS), synthetische kleurstoffen en petrolatum. Deze huidverzorging is natuurlijk, luxe én effectief. De Britse actrice Emily Blunt en oscarwinnende beauty Julia Roberts gebruiken virgin oil als onderdeel van hun natuurlijke huidverzorgingsregime.
 
GEZICHT

 

Dr. Organic Virgin Olive Oil Day Cream (€ 12,59)
Diepe hydraterend | Herstellend | Voedend 
Perfect voor de droge huid. Verzorg je huid elke dag met deze zeer voedzame en diep hydraterende crème. Dankzij toegevoegde oliezuur, welke dient als een krachtige antioxidant, bescherm je je huid optimaal. De crème bevat de waterplant Menysanthes trifoliata: een uitstekend anti-aging ingrediënt. Deze rijke, snel absorberende crème dringt de buitenste lagen van de opperhuid binnen, stimuleert celvernieuwing en ondersteunt de aanmaak van natuurlijk collageen.
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Night Cream (€ 12,59)
Hydraterend | Voedend 
Voedt de droge, gestreste huid ’s nachts. Laat deze zeer voedzame en luxe hydraterende olie rijk aan krachtige antioxidanten diep de huid binnendringen terwijl je slaapt. De unieke mix van biologische anti-aging ingrediënten en met als hoofdingrediënt de plant Menyanthes trifoliata stimuleert de onderste lagen van de opperhuid en ondersteunt de celvernieuwing en de aanmaak van natuurlijk collageen. Het resultaat? Een jongere, gezondere en frissere uitstraling!
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Scrub (€ 8,99)
Diep reinigend | Hydraterend | Verzachtend 
Speciaal voor de droge huid. Deze face scrub biedt de perfecte mix van bioactieve, biologische ingrediënten bestaande uit microdeeltjes van vulkanische lava en poeder van olijfschil. Hiermee is de scrub een uitzonderlijke, diepreinigende exfoliant die de huid bovendien hydrateert. Onzuiverheden worden verwijderd en een natuurlijk stralende en jeugdige teint wordt onthuld.
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Mask (€ 8,99)
Diep reinigend | Brengt PH waarden in balans 
 
Dit masker biedt een voedende behandeling voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken. Het diepreinigende masker is verrijkt met mineraalrijke oliën die de huid ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. De zachte mix van natuurlijke bioactieve ingrediënten stimuleert de circulatie, waardoor de huid er fris en perfect gehydrateerd uitziet.
 
LICHAAM
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Skin Lotion (€ 9,99)
Hydraterend | Verjongend 
Deze lotion redt de droge huid! Zeg een droge, jeukende huid nu vaarwel. De lotion verzorgt de huid van top tot teen. Door de rijke bron van vocht en antioxidanten worden zelfs de moeilijkste plekken als ellebogen en knieën gevoed!
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Body Scrub (€ 8,99) 
Exfolierend | Verfrissend | Hydraterend 
De wonderscrub zit boordevol krachtige, natuurlijke antioxidanten en is verrijkt met fruitoliën en -extracten. Microdeeltjes van pure vulkanische lava zijn het geheim voor de zachte maar effectieve exfoliërende werking: het stimuleert de huidcellen voor een heerlijk glad gevoel. Last but not least: de scrub heeft een subtiele geur van zonverwarmde olijfgaarden.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Foot & Heel Cream (€ 8,99)
Beschermend | Hydraterend
Gebruik deze crème voor ernstig droge, gebarsten hielen. Met een unieke intensieve 12- uur durende formule. De Virgin Olive Oil Foot & Heel Cream is verrijkt met fruitoliën in combinatie met bioactieve ingrediënten om de huid te voeden van binnenuit. De crème verzacht de huid en helpt eelt te verminderen.
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Deodorant (€ 8,59)
Revitaliserend | Beschermend 
Een roll-on deodorant geschikt voor alle huidtypen. De deodorant is samengesteld op basis van organische virgin olive oil, aloë vera, zonnebloemolie, Ijslands mos en vitamine E. Deze natuurlijke deodorant biedt de hele dag bescherming en voedt de huid.
 
HAAR
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Shampoo (€ 8,99)
Hydraterend | Beschermend 
 
Deze shampoo is perfect voor droog en beschadigd haar. De olive oil dringt diep door in de haarschacht om het haar van binnenuit te beschermen. De verfrissende mix van natuurlijke extracten met citroen, tijm, venkel en cassis zorgt voor natuurlijk glanzend en gezond haar. 
 
Dr. Organic Virgin Olive Oil Conditioner (€ 8,99)
Revitaliserend | Hydraterend | Herstellend 
De conditioner uit de Virgin Olive Oil lijn heeft een diep voedende werking. De antioxidant-rijke olie is verrijkt met biologische aloë vera, citroen en zwarte bes om diep in de keratinevezels van het haar te dringen. Het resultaat? Haar dat nieuw leven is ingeblazen en straalt van vitaliteit!
 
VERKRIJGBAARHEID
Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.be en hollandandbarrett.nl. 
 
Ik heb nog geen ervaring met de verzorgingsproducten van Dr. Organic dus ik ben heel benieuwd! Ik heb de volgende producten ontvangen om te testen: Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Mask, Dr. Organic Virgin Olive Oil Skin Lotion en Dr. Organic Virgin Olive Oil Conditioner. Waar zijn jullie het meest benieuwd naar? 
 
Persbericht
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Oh ik ben best wel benieuwd naar de haarproducten hier van! En eigenlijk ook de gezichts producten! Ga zeker een kijkje nemen als we weer de stad in gaan bij de tuinen hier (Ik noem het nog steeds de tuinen wist helemaal niet dat het een andere naam heeft haha)!

  2. Het zien er mij zeer goede producten uit en belangrijk op natuurlijke basis de olive oil skin lotion wil ik wel eens uit testen.

Reacties zijn gesloten.