Maybelline Colorshow 60 Seconds Nailpolish

Geplaatst door
Door Annora – Eerder liet ik jullie al 3 kleuren van de Maybelline Colorshow 60 Seconds Nailpolish zien. Vandaag nemen we een kijkje naar 3 andere kleuren: 549 Midnight Taupe, 59 Marina Chic en 25 Plumit Up. Het zijn wat donkere kleurtjes die perfect zijn voor de tijd van het jaar. Met één uitblinker en mijn nieuwe favoriet! 
 
maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak

maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak kwasten
549 MIDNIGHT TAUPE
 
In eerste instantie sprak deze kleur mij niet zo aan. Ik ben niet zo van bruine nagellak en ik vind het altijd een beetje een ding. Maar toen ik deze aanbracht dacht ik er toch anders over. Hij is juist heel mooi! Hij dekt wat minder goed waardoor ik 3 laagjes moest gebruiken om hem helemaal dekkend te krijgen. De vorige keer zei ik al dat de houdbaarheid van de lakjes van Maybelline niet zo heel erg lang is, maar Midnight Taupe hield het wat langer vol dan 2 dagen. Pas na 4 dagen begon hij te chippen. 
 
maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak 549 midnight taupe
 
59 MARINA CHIC
 
Wauw, wat een mooie diepdonkerblauwe kleur. I love it! Ik hou echt van blauwe nagellak en deze is echt prachtig. Al zegt mijn vriend dat hij zwart is, zie je toch wel een blauwe toon en dan vooral in lichte ruimtes. Deze bleef helaas maar 2 daagjes mooi. Echt jammer want ik zou deze kleur wel wat langer op mijn nagels willen!
 
maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak 59 marina chic
 
25 PLUMIT UP
 
Plumit Up is een paarse kleur, even wat anders! Ik vind het een mooie kleur die goed dekt en prettig lakt. Het is een mooie kleur voor deze tijd van het jaar. Heb je nog geen paarse kleur in je stash? Dan is dit zeker een mooie toevoeging. Al moet ik wel zeggen dat ook deze houdbaarheid niet heel lang is. Hij blijft namelijk net als de blauwe kleur maar 2 dagen mooi zitten.
 
maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak 25 plumit up
De Maybelline Colorshow 60 Seconds Nailpolish vind je o.a. bij Kruidvat en Bol.com voor € 3,99 per stuk.
 
Wat vind jij van deze lakjes? 
XX Annora

11 reacties

  1. Heel erg tof die lakjes! Die marine blauwe vind ik echt prachtig! Ik vermijd bruin ook het liefst, geen idee waarom haha!

Reacties zijn gesloten.