H&M shoplog: Nieuwe zomerkleren voor Lara

Geplaatst door

Op dit moment is het niet mogelijk om naar winkels te gaan, maar online bestellen gaat gelukkig wel. Gezien het volop lente is en Lara alleen maar herfst- en winterkleding in haar kast heeft hangen, deed ik een bestelling bij H&M voor nieuwe zomerkleding. Omdat er wellicht ook mama’s (of papa’s) mee lezen op mijn blog, lijkt het me leuk om een shoplog te delen. Misschien zie je wel een leuk item voorbijkomen voor je eigen kind(eren). Kijk je mee naar mijn H&M shoplog? 

i love my family

Handig om te weten: Lara is bijna 2,5 jaar en draagt maat 98/104. Een flinke meid, dus! Sommige kleren hebben maat 98/104 en andere kleren hebben meteen maat 104. Hierdoor vallen sommige kleren kleiner of groter uit dan andere. NIet erg, maar dan weten jullie dat. Hier gaan we!

mouwloze body

H&M shoplog: Set van 6 mouwloze body’s wit – € 19,99

Als eerste heb ik een set van 6 mouwloze body’s besteld. Ik vind mouwloze body’s het mooiste onder zomerkleding, dan steekt er geen mouw uit onder een top of kleedje. Ik koop de body’s voor Lara altijd bij H&M, ik vind ze gewoon heel fijn en de maten sluiten perfect aan.

minnie mouse t-shirt

Set van 2 tops met Minnie Mouse print – € 14,99

Ik vind kleren met een Minnie Mouse print heel leuk en Lara staat er heel mooi mee. Vandaar dat ik deze set heb gekocht. De roze is absoluut mijn favoriet! De tops hebben korte pofmouwen en een iets langer, afgerond achterstuk. Ziet er mooi uit!

shorts meisjes

Set van 3 katoenen shorts – € 14,99
Fluoroze sweatshort – € 5,99

Bij tops horen natuurlijk ook mooie shorts. Ik heb er meteen vier besteld zodat ik er genoeg heb om af te wisselen. Ze zien er allemaal leuk uit en ze zitten erg comfortabel, heerlijk om in te spelen!

jurkjes h&m

3 tricot jurkjes met dessin – € 4,99 per stuk

Dan heb ik 3 mouwloze jurkjes met print besteld: een roze jurk met citroenen, een donkerblauwe jurk met vlinders en een mintgroene jurk met eenhoorns. Allemaal lekker vrolijk en luchtig voor de zomer!

i love my family set

set konijnen lichtroze

mummy is my best friend

2-delige tricot set wit / luipaarden – € 9,99
2-delige tricot set lichtroze / konijnen – € 9,99
2-delige tricot set lichtgrijs gemêleerd / fruit – € 9,99

Ook heb ik drie setjes gekocht met een A-lijntop en een legging met print (elastische taille). De top heeft een splitje met een knoop in de nek en korte pofmouwen met een ribboordje onderaan. Ik vind zulke sets heel leuk omdat de top en legging mooi bij elkaar passen. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over een mooie combinatie.

roze hoodie h&m

Roze ritshoodie met hartje – € 12,99

In de zomer kan het ’s ochtends en ’s avonds best fris zijn en daarom heb ik deze roze ritshoodie gekocht. Deze vest van joggingstof heeft een zachte binnenkant. De vest heeft een kap, een klein hartje op de borst, zakken en een ribboord aan de onderkant en onder aan de mouwen. 

katoenen vest meisjes h&m

Katoenen vest lichtgrijs gemêleerd en marineblauw – € 9,99 per stuk

Als laatste heb ik nog twee dunnere vesten gekocht. Stel dat de roze ritshoodie van hierboven te warm is, dan kan Lara één van deze vestjes aantrekken. Ik heb gekozen voor lichtgrijs en marineblauw omdat deze basic kleuren mooi passen bij haar andere kleren. Niet te veel gedoe, gewoon uit de kast halen en klaar!

Zo, dit was mijn H&M shoplog. Ik ben heel blij met Lara’s nieuwe zomerkleding. Inmiddels zijn alle kleren gewassen en liggen ze in de kast. Aangezien het op dit moment prachtig lenteweer is, kan ze sommige items nu al aantrekken, superleuk!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Hoera, het is lente!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.