Wishlist: Design vazen van Lyngby Porcelæn

Geplaatst door

Sinds ik thuis in quarantaine zit, zijn de kleine geluksmomentjes in mijn leven nog belangrijker geworden. Eén van die geluksmomentjes is dat ik iedere week een bos bloemen voor mezelf koop in de supermarkt. De ene week liggen er tulpen in mijn winkelkar, de andere week rozen. Ik kies altijd voor kleurrijke bloemen waar ik vrolijk van word. Want dat is wat ik momenteel goed kan gebruiken: een beetje kleur en vrolijkheid in mijn leven. Eenmaal thuis zet ik de bloemen in een vaas en geef ik ze een plekje op de eettafel. Omdat ik nu dus vaker bloemen koop, vind ik het wel fijn om een paar mooie vazen aan te schaffen. Ik heb alleen maar kleurloze, glazen vazen in mijn kast staan en dat is een beetje saai. In een mooie vaas komen bloemen nog veel beter tot hun recht. Ik heb alvast een paar mooie design vazen van het merk Lyngby Porcelæn op mijn wishlist gezet. Kijk je mee?

design vazen

Lyngby Porcelæn Lyngby Vaas  – vanaf € 59

Als eerste viel mijn oog op de Lyngby Porcelæn vaas Lyngby. Deze vaas heeft een tijdloze, minimalistische uitstraling en dat vind ik heel mooi. De Lyngby vaas bestaat uit handgemaakt gepolijst porselein en is verkrijgbaar in drie moderne kleuren: wit, groen en zwart. Mijn favoriete kleuren zijn wit en groen, zwart vind ik iets te donker in deze tijd. De vaas is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen, van klein naar groot. Hierdoor past de vaas in vrijwel ieder interieur. Een pluspunt: de Lyngby vaas mag gereinigd worden in de vaatwasser met een maximum temperatuur van 55°C. Erg handig om schoon te maken, dus!

lyngby porcelæn lyngby vaas

Lyngby Porcelæn Lyngby Vaas Floral Decoration – vanaf € 69

De tweede vaas op mijn wishlist is de Lyngby Porcelæn Lyngby vaas Floral Decoration. Dit ontwerp met bloemenversiering doet me meteen denken aan het servies uit grootmoeders tijd. Maar net omdat de vaas een tikkeltje ouderwets is, vind ik ze zo mooi en krijg ik er een warm gevoel bij. Een prachtig detail aan deze Floral Decoration vaas is de glinsterende 24-karaats goude rand, die met de hand op de wit gepolijste porseleinen vaas is geschilderd. De vaas is mooi om te combineren met andere vazen uit de Lyngby collectie, maar ook op zichzelf is de Floral Decoration vaas een plaatje om te zien!

lyngby porcelæn lyngby vaas floral decoration

lyngby porcelæn floral decoration vaas

Lyngby Porcelæn Lyngby Vaas Glas – vanaf € 55

Ik heb alleen maar kleurloze, glazen vazen in mijn kast staan. Omdat ik graag een glazen vaas in kleur zou hebben, heb ik deze Lyngby Porcelæn Lyngby vaas glas op mijn wishlist gezet. Deze vaas van gekleurd mond geblazen glas is – net als de eerste Lyngby vaas – een prachtig voorbeeld hoe mooi minimalisme kan zijn. Door het minimalistische uiterlijk past ze in iedere interieurstijl. De Lyngby vaas glas is verkrijgbaar in mooi helder glas of gekleurd glas. De vaas is verkrijgbaar in drie formaten en vier kleuren: transparant, groen, burgundy en midnight blue. Mijn favorieten zijn burgundy en groen. Door de verschillende kleuren en formaten kan je deze vazen mooi met elkaar combineren en dat vind ik heel leuk!

lyngby porcelæn lyngby vaas glas

Welke design vazen vind jij het mooiste?

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

Reacties zijn gesloten.