Gepersonaliseerd cadeau geven? 5 originele ideeën!

Geplaatst door

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in) of familielid en is je inspiratie ver te zoeken? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau! Door een persoonlijk cadeau te geven, laat je zien dat die persoon veel betekent voor je. Je nam immers de tijd om speciaal voor diegene een bijzonder geschenk uit te zoeken. Hieronder deel ik vijf originele ideeën om mee aan de slag te gaan!

gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerd cadeau geven: 5 originele ideeën

1. Gepersonaliseerde kaars

Wie houdt er niet van een heerlijke geur in huis? Juist! Daarom is een gepersonaliseerde kaars perfect om cadeau te geven. Je kiest een lekkere geur, een mooi potje en personaliseert je label met een leuke foto en/of tekstje. That’s it! Een gepersonaliseerde kaars is heel makkelijk om te maken én het is een origineel cadeau. Iedere keer dat de kaars wordt aangestoken, zal hij of zij aan je denken. Dat is een fijne gedachte, toch?

Tip: je kunt de kaars ook vervangen door gepersonaliseerde geurstokjes. Of wat ook heel leuk is: een kaars én geurstokjes. Een superleuk cadeau moederdag als je ’t mij vraagt!

2. Gepersonaliseerde olijfolie

Is diegene voor wie je een cadeau zoekt gek op koken? Verras hem of haar dan met gepersonaliseerde olijfolie! Het gaat om hoogwaardige, extra vierge olijfolie die geperst wordt uit de beste olijven, met behoud van een rijke en fruitige smaak. En met het op maat gemaakte label voeg je een persoonlijke touch toe aan dit heerlijke product. Ideaal als cadeau vaderdag, voor een verjaardag of housewarming!

Tip: er is ook een olijfolie / balsamico pakket en gepersonaliseerde pikante saus verkrijgbaar. Of wat dacht je van gepersonaliseerde kruiden? Deze producten zijn ook superleuk om te combineren in een setje. 

3. Geboortekrant

In samenwerking met Het Laatste Nieuws kan je een geboortekrant maken. Hoe cool is dat?! Een eigen krant maken is heel eenvoudig. Je kiest een formaat en selecteert een bepaalde datum, bijvoorbeeld van een verjaardag of jubileum. Vervolgens kies je jouw krant: je bladert door de uitgebreide collectie van krantenedities en kiest een publicatie die het beste aansluit bij de gekozen dag. En voilà, je krijgt een voorvertoning van je gepersonaliseerde krant, precies zoals deze zal worden afgedrukt.

En dat is nog niet alles: de geboortekrant wordt ook prachtig gepresenteerd in een gepersonaliseerde kader. Van een origineel cadeau gesproken!

4. Gepersonaliseerd bloemenvaasje (inclusief droogbloemen)

Bloemen doen het altijd goed, maar kunnen soms ook een beetje eentonig zijn. Tenzij… je kiest voor een gepersonaliseerd bloemenvaasje met prachtige droogbloemen! De droogbloemen zien er ontzettend mooi uit, gaan lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Door het vaasje te personaliseren met een naam, speciale boodschap en/of foto kan je een leuk en origineel cadeau creëren. Ideaal voor Moederdag, een verjaardag of zomaar om iemand op te vrolijken (die laatste mag ook jezelf zijn). 

5. Gepersonaliseerd badzout 

Gaat hij of zij graag in bad? Dan is gepersonaliseerd badzout het perfecte cadeau om te ontspannen! Badzout is ideaal om de huid te verwennen en de zintuigen te kalmeren. Het apothekersflesje, waar het badzout in zit, kan je personaliseren met een naam, tekstje en/of foto om het product extra speciaal te maken.

Tip: doe er ook een flesje gepersonaliseerde handzeep bij om het luxueuze spa-momentje compleet te maken!

Zo, dit zijn vijf originele ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau. Uiteraard zijn er originele cadeaus voor iedere gelegenheid. Niet alleen voor Moederdag, Vaderdag of een verjaardag, maar ook voor overige momenten. Ik ben alvast benieuwd welke persoonlijke cadeaus jou aanspreken!

Veel liefs,
Vanessa xxx