WINACTIE #4: Voorleesboek van Hartendief: Sisss… Plons!

Geplaatst door

De feestdagen staan voor de deur! Op Vanessablogt.be maken we de decembermaand extra feestelijk met een paar leuke winacties. Vandaag deel ik de vierde winactie en maak je kans op een prachtig voorleesboek van Hartendief: Sisss… Plons!. Een superleuk cadeautje voor onder de kerstboom!

sisss plons kinderboek

Voorleesboek van Hartendief – Sisss… Plons!

In het boek beleeft Otter met zijn dierenvrienden een nachtelijk avontuur. Geïllustreerd in echte Hartendief-stijl prikkelt het boek de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen én hun ouders. Dierenfiguren zijn een steeds terugkerend thema in de collecties van Hartendief, bekend van de kinderkamerdecoraties en het eerdere prentenboek ‘De maan moet ook een kus’.

Het verhaal van Otter

Otter houdt van de nacht. Hij kijkt vaak naar de duizenden heldere sterren. Maar wat is dat? Wat valt daar naar beneden? Als de andere dieren uit het bos zien wat hij ontdekt heeft, willen ze allemaal een stukje ervan voor zichzelf houden. Maar de Wijze Das steekt hier een stokje voor. Een spannend en grappig voorleesboek over delen en samenwerken, uitgegeven in het Nederlands, Duits en Engels.

Voor een overzicht van alle artikelen, zie hartendief.com. Hier vind je ook een bijpassend animatiefilmpje van het boek. Het boek is ook te koop in alle boekenwinkels en op bol.com.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt volgt op Facebook en de winactie een like geeft.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 18 december 2023. De winnaar zal een mailtje ontvangen (check je mailbox!) en zal bekend gemaakt worden in deze blogpost. Veel succes!

Winnaar: Myriam De clercq

Veel liefs,
Vanessa xxx

WINACTIE #3: Beck Receptkaartenbox ‘Oven’

20 reacties

  1. mocht ik het geluk hebben te winnen, Zou ik het heel leuk vinden om voor te lezen aan mijn kleinkindjes Fallone en broertje leandro, 2 en 4 jaar 😉🥰

  2. Ik doe graag mee! Wat lijkt me dit een mooi boek om samen met mijn zoontje te ontdekken.

  3. Ik doe mee, zowel het verhaal als de illustraties zullen de kleinkinderen aanspreken.

  4. Ik doe heel graag mee aan de wedstrijd! Ziet er een superleuk boek uit om voor te lezen aan mijn neefje

  5. heel graag een kansje voor dit mooie boek! boekjes worden hier dagelijks gebruikt en je kan er nooit genoeg hebben !

  6. Ik doe heel graag mee.
    Ik denk dat er hier thuis een paar super gelukkig mee zouden zijn.

  7. Wat ziet dat er een prachtig boek uit om voor te lezen aan mijn dochtertje! Ik doe dus heeeeel graag mee!

Reacties zijn gesloten.