WIN een gepersonaliseerde borrelplank (voor jezelf of iemand anders)

Geplaatst door

Hou jij ook zo van lekkere hapjes en drankjes? Dan mag een houten borrelplank natuurlijk niet ontbreken. En die borrelplank wordt nog zoveel leuker als je hem personaliseert! In samenwerking met Mister Mojo mag ik een volger blij maken met een gepersonaliseerde borrelplank. Wil jij graag een borrelplank graveren, voor jezelf of om iemand te verrassen? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken.

gepersonaliseerde borrelplank

Borrelplank graveren

Kan jij nog wel een goede borrelplank gebruiken voor je lekkere hapjes? Of wil je iemand een gepersonaliseerde borrelplank cadeau doen? Bij Mister Mojo kan je makkelijk een houten borrelplank graveren. Met de handige editor maak je in slechts enkele stappen je eigen ontwerp en Mister Mojo doet de rest! Je ontwerp wordt op de serveerplank gebrand met behulp van een laser. Hierdoor is het mogelijk om je borrelplank te personaliseren met je eigen tekst, afbeelding of logo. Je maakt de serveerplank zo leuk of grappig als je zelf wilt!

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken dat de tekst na een wasbeurt snel zal verdwijnen. Doordat de opdruk in het hout wordt gebrand, mag je zeker zijn dat de tekst (alsook de plank) lang mee zal gaan. 

borrelplank graveren

houten borrelplank graveren

Win een gepersonaliseerde borrelplank naar keuze

In samenwerking met Mister Mojo mag ik een volger blij maken met een gepersonaliseerde borrelplank. Wil jij graag kans maken? Volg dan deze stappen:

1) Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik je kan contacteren. Je e-mailadres is onzichtbaar voor anderen.

2) Volg Vanessablogt op Facebook, like + deel de winactie. Uiteraard mag je ook vrienden taggen om deel te nemen, dat zou ik superleuk vinden! 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 31 juli 2023. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. Veel succes!

tapasplank graveren

Jullie kunnen Mister Mojo volgen op Facebook en Instagram. Dit is niet verplicht voor de winactie, maar wel leuk om op de hoogte te blijven van acties en nieuwtjes! 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Chantal

34 reacties

 1. super leuk om mijn zusje mee te verrassen gewoon omdat ze mij zusje is 😘

 2. Hier doe ik aan mee. Door het vele babybezoek en de bijhorende hapjes, zou het superleuk zijn om deze nog persoonlijker te maken.

 3. O wow wat een leuke winactie! Daar weten we wel raad mee, want borrelen kan altijd!😉 Maar de borrelplank ontbrak nog hier in de keuken, tja dat kan eigenlijk niet hè? Fingers crossed 🍀

 4. De plank met worst kaas scenario is geweldig ! Ik doe graag mee voor nichtje Lies, die nog niet zo lang alleen woont !

 5. zeg nou zelf
  iedereen verdient toch zo’n mooie borrelplank ??
  gooi mij maar in de hoge hoed 🎩en tover er een super blije winnaar uit !!

 6. Zou graag zo’n mooie borrelplank winnen voor dochterlief die binnenkort jarig is.

 7. Mooie borrelplank en dat zou een geweldig geschenk voor mijn allerliefste buren zijn, mocht ik dit winnen

 8. Ik doe graag mee. Zou een mooi cadeau voor vrienden zijn

 9. Voor mijn partner, die nu elk weekend alleen is doordat ik mijn dochter moet ondersteunen.
  Zoveel love en geduld

 10. Ik hou van hapjes en heb nog geen borrelplank dus ik doe graag mee

 11. Zo leuk , origineel en nuttig ! Ik waag heel graag mijn kans 😉

 12. Zo grappig, haha! Ik doe graag mee om mijn man te verrassen die graag in de keuken staat

 13. Prachtige planken, wow! <3
  maak ik héél erg graag kans op!
  die met 'worst kaas scenario' is echt top, haha

 14. Super leuk! deze zou ik graag gewoon lekker voor mezelf winnen

 15. Wat leuk! Hier kan ik wel wat mee als cadeau voor mijn moeder. Ik ga alvast nadenken over de tekst 😉

 16. Ik doe zeer graag mee! We verbouwen ons droomhuisje op dit moment al bijna een jaar, dus zou ideaal zijn om binnenkort de hapjes om onze housewarming te presenteren op een “Casa Bolerox” plankje!

 17. Een persoonlijke tapasplank om vrienden mee te verrassen en natuurlijk met lekkere zelfgemaakte hapjes. Fier over mijn plank en mijn hapjes.

Reacties zijn gesloten.