Deens lifestylemerk Søstrene Grene lanceert webshop in België

Geplaatst door

Persbericht – Het Deense lifestylemerk Søstrene Grene kan op 20 juni eindelijk de digitale red carpet uitrollen en klanten uitnodigen om de Scandinavische wereld van woondecoratie, keukengerei, knutselspullen, kinderdecoratie en speelgoed te ontdekken. Bekijk het in de gloednieuwe Belgische webshop via https://sostrenegrene.com/nl-be

Søstrene Grene belgische webshop

Søstrene Grene lanceert langverwachte webshop in België

België is het 11e land buiten Denemarken dat een webshop opent. Met meer dan 260 winkels in 16 landen en 4 miljoen volgers op sociale media, is Søstrene Grene een begrip aan het worden in heel Europa.

“Jarenlang kregen we voortdurend berichten van klanten over de mogelijkheid om online te winkelen bij Søstrene Grene. We zijn blij dat we met de introductie van onze webshop op de Belgische markt mensen uit alle delen van België nu de mogelijkheid kunnen bieden om ons te bezoeken wanneer en waar ze maar willen,” zegt Søstrene Grene CEO Mikkel Grene.

Søstrene Grene opende haar eerste Belgische winkel in mei 2018 in de Stadsfeestzaal, Antwerpen. In oktober later dat jaar volgde de winkel in City2, Brussel. Net als in de winkels komen er elke week nieuwe producten online, waardoor elk bezoek aan de webwinkel een kans biedt om nieuwe items te ontdekken. Naast het eigen assortiment van Søstrene Grene presenteert de webwinkel ook een reeks andere merken, bestaande uit verschillende producten: van sieraden en boeketten met gedroogde bloemen tot puzzels, posters en meer.

Samen met de lancering van de webshop krijgen Belgische klanten ook toegang tot de app van Søstrene Grene. Naast het online winkelen biedt deze app ook meer dan 300 knutselprojecten en creatieve ideeën voor thuis, vakanties en feestjes. De app is zeer goed ontvangen en heeft momenteel meer dan 450.000 downloads in alle markten.

“Onze focus ligt op het moderniseren van ons klantenaanbod, waarbij de fysieke winkel de ruggengraat van ons bedrijf is en nu uitgebreid wordt met een waardevolle digitale toevoeging. Het moet makkelijk zijn om bij Søstrene Grene te winkelen en Søstrene Grene moet herkend kunnen worden via al hun kanalen en winkels. Veel van onze klanten bezoeken bijvoorbeeld onze winkels om inspiratie op te doen, en we proberen hetzelfde gevoel van inspiratie over te brengen in de webshop, app en social mediakanalen. Ik ben erg benieuwd hoe onze Belgische klanten dit nieuwe online- initiatief zullen verwelkomen,” aldus Mikkel Grene.

Ontdek de nieuwe webshop hier vanaf 20 juni: https://sostrenegrene.com/nl-be

Over Søstrene Grene

Søstrene Grene is een Deense winkelketen die sinds 1973 schoonheid en plezier in het dagelijks leven wil brengen door middel van steeds wisselende esthetische ontwerpen die zijn gemaakt om momenten van ‘hygge’ te creëren en te versterken. Dit jaar viert het familiebedrijf zijn 50-jarig bestaan.

De winkels en webshops van Søstrene Grene zijn populair onder klanten vanwege hun assortiment Scandinavisch interieurdesign, keukengerei, meubels, knutselspullen, feestdecoraties, kinderdecoratie en -speelgoed en vele andere productcategorieën.

Het bedrijf wordt door de tweede generatie na de oprichters vanuit het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken geleid, terwijl de winkels voornamelijk worden gerund op basis van een joint venture of franchise.

De keten heeft meer dan 260 winkels in heel Europa en webshops in 11 markten.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *