Ontdek de 6 meest inspirerende artikelen van wooninfluencers over badkamerdesign

Geplaatst door

Je badkamer is een belangrijke kamer in je huis. Een toevluchtsoord, een plek om op te laden en jezelf of je kids te verzorgen. Des te meer reden om je onder te dompelen in de wereld van badkamer inspiratie en je te laten overgieten met leuke verfrissende ideeën voor je badkamer. Staat er een badkamer renovatie op de planning of ben je gewoon op zoek naar inspiratie en tips? Op Wooninfluencers.nl vind je naast inspiratie ook praktische tips voor het verbouwen van je badkamer. Hieronder de top 6 artikelen van Wooninfluencers over de badkamer.

badkamerdesign

1. Kunst in de badkamer

We hebben het vaak over tegels, spiegels, verlichting en nisjes als het over de muren van de badkamer gaat, maar wat dacht je van kunst aan de muur? Wooninfluencer Anita van Home blog heeft hier een vernieuwende kijk op. Hang eens mooi schilderij in je badkamer! Kies voor een canvasdoek voor buiten, zodat deze bestendig is tegen vocht en voila, je badkamer is in één keer uniek en heel persoonlijk. Want om te kunnen ontspannen is het belangrijk om jezelf te kunnen. En persoonlijke items zijn dan vaak belangrijk.

kunst in de badkamer

2. DIY Betonlook badkamer

Grace is niet zomaar een wooninfluencer. Met haar expertise op het gebied van klussen en DIY, weet ze precies hoe je een betonlook badkamer kunt creëren. Ze geeft niet alleen tips over betonverf en betontegels, maar ook over de nieuwste trend op het gebied van beton, namelijk betonciré. Door haar handige adviezen zul je versteld staan van wat je zelf kunt doen en hoeveel geld je hiermee bespaart. Dus, als je op zoek bent naar inspiratie en tips voor een stoere en industriële badkamer, dan moet je zeker bij Grace zijn!

betonlook badkamer

3. De groene badkamer

Je denkt natuurlijk gelijk aan planten in je badkamer, maar je badkamer kan nog groener, weet Wooninfluencer Vincent. Kies een mooie kleur groen voor op je muur of een groene tegel of zelfs een groen badkamermeubel! We kunnen groen nog verder doortrekken: groen in de zin van besparingen. Denk maar eens aan waterbesparende kranen en energiebesparende badkamerradiatoren. Zo geeft je badkamer je nog meer voldoening!

groene badkamer

4. Badkamer verbouwen

Wooninfluencer Eline en haar vriend zitten niet stil! Ze pakken hun hele huis van top tot teen aan. Ze delen tips en valkuilen waardoor jij beter te werk kan gaan. In de blog “Badkamer verbouwen” vertelt Eline over haar verbouwing van de badkamer. Slopen, moodboards maken, concessies, plannen en uitvoering. Alles komt aan bod! Dus ga je aan de slag met je badkamer? Lees de blog van Eline op Wooninfluencers.nl.

badkamer verbouwen

5. Creëren van je eigen home spa

Tip 1: Neem afscheid van je weegschaal! Wat een te gekke tip van Wooninfluencer Fleur, dat lijkt ons inderdaad de eerste stap naar meer ontspanning. In totaal geeft Fleur maar liefst 8 tips om van je badkamer je eigen home spa te maken.

eigen home spa

6. De budgetproof badkamer

And last but not least, maar wel graag voor less. Heb je een kleiner budget en wil je graag je badkamer veranderen? Wooninfluencer Johanneke geeft 3 gouden tips en legt ook uit waarom sommige badkamer items zo duur zijn en hoe je dit kan tackelen. Voor elk budget is inspiratie te vinden op Wooninfuencers.nl.

budgetproof badkamer

Wil je meer wooninspiratie? Ga naar wooninfluencers.nl en laat je verassen door de leuke en authentieke content. Echte teksten door allemaal verschillende wooninfluencers. Wil je meeschrijven? Dat kan, meld je aan via de website en ze gaan aan de slag om jouw online profiel en je content een prachtig podium te geven. Een aanrader!

Veel liefs,
Vanessa xxx