Tip: Pak kindercadeaus duurzaam in met La La Fete

Geplaatst door

Ben je op zoek naar zero-waste, duurzame cadeauverpakkingen voor een kinderfeest? Pak de kindercadeaus duurzaam in met de nieuwe prints voor kinderen van La La Fete. De zero- waste cadeauverpakkingen van La La Fete helpen nu op íeder feest om onze planeet te beschermen: van kinderverjaardag tot pensioneringsfeest!

duurzaam cadeaupapier kinderen

Leeuwen en giraffen

De nieuwe inpakdoeken van La La Fete komen in frisse kleuren met daarop een super toffe safari- print van geschetste dieren en palmbomen. Het geven en krijgen van een cadeau is zo extra feestelijk. Elke doek is handgemaakt, uniek en kan gewassen worden op 30 graden: handig als er met taart of limonade overheen geknoeid wordt. Frisgewassen? Hup in de kast, klaar voor het volgende feest!

Japanse traditie

In Japan worden cadeaus al eeuwen verpakt in Furoshiki: bijna-vierkante doeken die met een speciale knooptechniek om het cadeau heen worden gevouwen. La La Fete haalde vorig jaar dit concept als eerste naar Nederland.

Duurzaam tasje

Alle La La Fetes zijn van biokatoen of gerecyclede PET-flessen. De doeken worden volledig in Nederland geproduceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een La La Fete is multifunctioneel. Gebruik hem bijvoorbeeld als tas, zoals in Japan, of als hip accessoire: als bandana, als elastiek om een vlecht vast te maken of om een knot om de look van je kleine helemaal af te maken.

la la fete

kindercadeaus duurzaam inpakken

Een La La Fete voor ieder cadeau

Alle prints zijn verkrijgbaar in vier formaten. Voor ieder formaat cadeau is er dus een geschikte doek. Gebruik de doeken eindeloos opnieuw, of geef de La La Fete cadeau: met ieder verpakt cadeau een nieuwe herinnering!

Voor de webshop zie lalafete.nl

Veel liefs,
Vanessa xxx