Vijf ideeën voor persoonlijke en originele relatiegeschenken

Geplaatst door

Ben jij op zoek naar persoonlijke en originele relatiegeschenken? Dan ben je hier op de juiste plek. In samenwerking met Gift Campaign zet ik vijf leuke ideeën op een rijtje voor je. Deze relatiegeschenken zijn heel leuk om te geven aan je nieuwe relaties, klanten of personeel. Van goedkoop tot iets duurder, er is voor elk wat wils. Lees mee en laat je inspireren! 

originele relatiegeschenken

Waarom een relatiegeschenk geven?

Met een relatiegeschenk laat je jouw relaties, klanten of werknemers weten dat je aan ze denkt en blij met ze bent. Het is dus eigenlijk een onderdeel van relatiemarketing. Meestal zijn relatiegeschenken gepersonaliseerd met een logo, de naam of quote van jouw bedrijf. Hier kan je meer lezen waarom het geven van geschenken aan klanten belangrijk blijft. 

Vijf ideeën voor persoonlijke en originele relatiegeschenken

1. Mokken met logo

De winter is volop bezig. Met het koude weer drinken mensen graag een warme koffie of thee uit een leuke mok. Misschien denk je bij mokken met logo meteen aan een standaard witte mok met een logo erop, maar tegenwoordig zijn er veel meer leuke keuzemogelijkheden. Zo kan je mokken kiezen in verschillende kleuren en stijlen, maar kan je zelf ook creatief aan de slag. Laat bijvoorbeeld niet alleen je logo op de mok drukken, maar ga voor een combinatie van je logo met een leuke afbeelding of quote. Dit maakt de mok direct een stuk persoonlijker!

2. Drinkflessen bedrukken

Een mok is heel leuk maar is minder handig voor onderweg. Daarnaast wil je misschien dat zoveel mogelijk mensen jouw logo zien. In dat geval zijn drinkflessen met logo een betere keuze! Bovendien zal je met duurzame relatiegeschenken absoluut een goede indruk maken, aangezien mensen zich steeds meer bewust zijn van hun invloed op het milieu. Met een drinkfles hebben jouw (potentiële) klanten of werknemers altijd een fles bij zich om water te kunnen drinken, zonder dat ze telkens plastic flessen moeten kopen.

En wat ook zeker een pluspunt is: een bedrukte drinkfles met logo zorgt voor zichtbaarheid. Elke keer wanneer die persoon de drinkfles pakt, wordt hij of zij herinnert aan je bedrijf. Net als bij de bedrukte mok geldt dat een bedrukte drinkfles niet saai wit hoeft te zijn. Er zijn tal van leuke kleuren om uit te kiezen waardoor je drinkfles absoluut zal opvallen. 

Wil je liever koffiebekers to go met logo of thermosbekers met logo bedrukken? Ook dat is mogelijk bij Gift Campaign. Zo kunnen jouw klanten of werknemers heerlijk genieten van een warm drankje onderweg! 

drinkflessen bedrukken

3. Usb stick bedrukken

Een usb stick met logo is een leuk en origineel relatiegeschenk, maar is ook zeer praktisch. Usb sticks komen zowel op kantoor als in het privéleven goed van pas. Om de usb stick nog persoonlijker te maken, kan je er een persoonlijke boodschap voor je klant op laten drukken. Bij Gift Campaign vind je zowel goedkope usb sticks (die alsnog van goede kwaliteit zijn) en meer luxe exemplaren. De dataopslag varieert van 6G tot maar liefst 64GB. Hebben duurzame relatiegeschenken jouw voorkeur? Dan is een houten usb stick met logo een mooie keuze!

4. (Geur)kaarsen bedrukken

Ook (geur)kaarsen behoren tot de meest persoonlijke en originele relatiegeschenken. De winter is de ideale periode voor kaarsen. Met kaarsen maak je het gezellig in huis, ook op donkere dagen. Door de kaarsen te personaliseren met een logo of een persoonlijke boodschap, zal je ongetwijfeld een goede indruk achterlaten bij je klanten of werknemers. Telkens wanneer die persoon de kaars aansteekt, zal hij of zij aan jouw bedrijf denken.

5. Paraplu bedrukken

Ten slotte is een paraplu bedrukken ook één van de meest originele relatiegeschenken. Aangezien het dikwijls regent in ons land, is een paraplu onmisbaar voor onderweg. En eerlijk is eerlijk: die bedrukte paraplu met logo zal sowieso opvallen op straat waardoor jouw bedrijf optimaal in the spotlight wordt gezet. Uiteraard kan je zelf het soort paraplu uitkiezen. Ga je voor een automatische paraplu of eentje die handig op te bergen is? 

paraplu bedrukken

Dit zijn vijf ideeën voor persoonlijke en originele relatiegeschenken. Neem eens een kijkje bij Gift Campaign en vind jouw perfecte promotie artikelen!

Veel liefs,
Vanessa xxx