Review: Lush Floating Love Island Bath Melt

Geplaatst door

Vandaag review ik de Lush Floating Love Island Bath Melt uit de Lush Valentijnscollectie 2023. Deze Lush bath melt zorgt voor een ontspannend bad vol roos en vanille. Ben je benieuwd hoe deze bath melt precies werkt en wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

Lush Floating Love Island Bath Melt

Wat is een bath melt?

Een bath melt is een plasticvrije verpakte vaste badolie die, eenmaal toegevoegd aan het badwater, zal smelten waardoor de verzorgende olie en ingrediënten vrijkomen die je huid hydrateren en je helpen ontspannen. 

lush floating love island bath oil

Beschrijving Lush Floating Love Island Bath Melt – € 7,00 (100 g)

Verwen je huid (en jezelf) met een ontspannend bad vol roos en vanille. Laat de bath melt in het badwater vallen voor een bad vol verzorgende olie. Een cadeau voor je huid! Je kunt er eventueel twee baden uithalen. Breek een stuk af en laat het wegsmelten in je warme badwater. 

Bewaar de bath melt op een droge, koele plek totdat je hem wilt gebruiken. 

Ingrediënten

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Fair Trade Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao), Laureth 4, Amandelolie (Prunus dulcis), Parfum, Roos Absolue (Rosa damascena), Jasmijn Absolue (Jasminum grandiflorum), Citroengrasolie (Cymbopogon citratus), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Vanille Absolue (Vanilla planifolia), Water (Aqua), Agar Agar (Gelidium cartilagineum), Titanium Dioxide, Talk, Synthetische Fluorflogopiet, Propyleen Glycol, Calcium Natrium Borosilicaat, Tinoxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoaat, Citral, Coumarine, Hydroxycitronellal, Linalool, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 17200, Kleurstof 14700, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 77491

De hoofdingrediënten zijn cacao, vanille, roos en jasmijn.

lush floating love island

Mijn ervaring

De Lush Floating Love Island bath melt heeft een mooi roos-paars kleurtje en ziet er leuk uit. Op de bath melt staat een hartje en dat past natuurlijk helemaal bij de Valentijnscollectie. Zodra ik de bath melt in het water laat vallen, smelt hij heel langzaam en komt de verzorgende olie vrij. Daarnaast komt er flink wat schuim tevoorschijn. Uiteindelijk is het badwater helemaal lichtroze en dat sluit goed aan bij de rozengeur die duidelijk overheerst. Ik ruik weinig vanille en cacao en dat vind ik wel een beetje jammer. Ook vind ik dat de geur snel vervliegt zodra ik uit bad kom. Mijn huid is wel zacht waardoor ik geen bodylotion meer hoef te smeren.

Ik vind deze bath melt leuk om eens te proberen maar ik zou hem geen tweede keer kopen. Dit omdat ik vooral een rozengeur ruik en de beloofde vanillegeur mis. Ik had meer een mix van beide geuren verwacht. Als jij van een rozengeur houdt, dan zal je deze bath melt waarschijnlijk heel fijn vinden. 

lush bath oil floating love island

lush bath melt floating love island

De Lush Floating Love Island Bath Melt kost € 7,00 (100g) en is momenteel verkrijgbaar in de Lush winkels en webshop

Veel liefs,
Vanessa xxx