Dit is de nieuwe Kneipp Me-Time collectie

Geplaatst door

Kneipp Me-Time – Weet je dat een uur per dag tijd aan jezelf besteden beter werkt dan de krachtigste vitamines? Als je vaak het gevoel hebt dat je tijd en energie tekort komt is het tijd voor meer me-time in je leven! Me-time geeft je meer energie, een beter humeur, meer creativiteit en een betere gezondheid. En met de splinternieuwe Kneipp Me-Time verzorgingslijn versterk je dit effect en ervaar je elke dag een klein geluksmoment.

kneipp me time douche foam

Diepe ontspanning en innerlijke rust

Bij Kneipp vinden we dat er meer prioriteit aan me-time mag worden gegeven, dat we ons er niet schuldig over hoeven te voelen en dat we er juist bewust van mogen genieten. Met de splinternieuwe verzorgingslijn ‘Me-Time’ kun je je nog beter ontspannen door de mystieke, poederachtige geur van patchouli en sandelhout: Patchouli zorgt voor een onbezorgd en ontspannen gevoel. ’s Avonds helpt het om dieper te slapen. Sandelhout biedt kalmte bij te geprikkelde zenuwen en stressvolle situaties.

Voor jou alleen!

Me-time is tijd die helemaal, voor de volle 100% voor jou is. Die je helemaal aan jezelf mag besteden en mag invullen zoals jij dat wilt. Het hoeft niet altijd lang te duren; ook 5 minuten me-time zijn waardevol. Zo ontdek je de meest relaxte kant van jezelf.

kneipp me-time

Verkrijgbaar vanaf half oktober

Badolie (100 ml), € 10,99
Douche foam (200 ml), € 8,99
Douche (200 ml), € 5,99
Body lotion (200 ml), € 9,99
Body cream (200 ml), € 10,99

De Kneipp Me-Time collectie is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en op www.kneipp.com. 

Persbericht #KneippMeTime

Veel liefs,
Vanessa xxx