Een warme en modieuze winter

Geplaatst door

Gastartikel – Het is intussen oktober en dat betekent dat de winter stilaan in aantocht is. Hou jij van sneeuw en vriestemperaturen? Of blijf je liever binnen aan het haardvuur met een warme chocomelk? Of je nu houdt van de winter of niet, je kan er niet aan ontsnappen en moet soms de barre koude trotseren. Het is dus een kwestie van je lekker warm, maar toch modieus aan te kleden.

mode winter 2021 dames

Dikke truien en laagjes in de winter

Als het echt koud is buiten, hebben we de neiging om baggy truien en wollen sokken aan te trekken. Lekker warm, maar niet altijd zo stijlvol. Het is perfect mogelijk om je ’s winters warm, maar toch fashionable te kleden. Wat zeker niet mag ontbreken in je garderobe is een aantal basic rolkraagtruien in diverse kleuren. Die houden je warm en kan je zowel in oversized als dunnere exemplaren verkrijgen. Die dunnere coltruien kan je dan dragen onder een jurk, trui of blazer.

Het is trouwens een goed idee om laagjes te dragen. Als je een topje aandoet, met daarover een blouse en een trui en eventueel nog een mantel zal je zeker geen kou krijgen. Vergeet ook geen dikke sjaal om je nek lekker warm te houden.

wintermode 2021 2022 dames

Houd ook je voeten warm

Je mag bovenaan nog zo dik aangekleed zijn, als je voeten het koud krijgen, zal ook de rest van je lichaam afkoelen. Een paar dikke sokken in je hoge laarzen, zoals de Shabbies laarzen, is dus een must tijdens het winterseizoen. Als je een hele grote koukleum bent, kan je laarzen met een wollen voering kopen zodat je zeker geen koude voeten krijgt. Let er wel op dat deze enigszins bestand zijn tegen water, want met natte voeten krijg je het zeker koud.

Weet je niet goed welke laarzen je deze winter wil dragen? Begrijpelijk, want het aanbod van laarzen voor dames is groot. Enkellaarsjes staan leuk onder een jurkje, biker boots zijn dan weer mooi bij een stoere leren broek en overknee laarzen kan je perfect boven een skinny jeans dragen of onder een mooi rokje. Een goede tip: investeer elke winter in een ander soort laarzen. Als je ze goed beschermt tegen de regen en verzorgt, geniet je winter op winter van prachtige laarzen.

schoenmode winter 2021 2022

Hoed, muts of oorverwarmers?

Wist je dat je tot 20 procent van je lichaamswarmte verliest langs je hoofd? In de winter houd je dus best je hoofd en oren warm. Er zijn een aantal accessoires die mooi zijn, maar je ook warmte bieden. Denk maar een lekker zachte muts of oorverwarmers. Zie je het graag nog wat modieuzer, dan kan je een hoed aanschaffen!

Eén reactie

  1. Oh eindelijk herfst, here you are! eindelijk de lange broeken en truien weer aan.. drie weken geleden bevallen en ik pas alles weer dus ik kan eindelijk weer alles dragen, love it!

Reacties zijn gesloten.