Deze dingen kocht ik bij Action

Geplaatst door

Onlangs ben ik naar Action geweest omdat ik een aantal spulletjes nodig had. Omdat Action shoplogs altijd goed worden bekeken, heb ik ook dit keer een Action shoplogje voor jullie. In deze blogpost laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht. Kijk je mee?

action juni 2021

Grappig weetje: toen de kassier vroeg of ik het ticket wou hebben, zei ik spontaan ‘nee’. Het leek me niet nodig, tot ik thuis aan deze shoplog begon. Ik had immers geen prijzen om in deze shoplog te verwerken. Wat stom van mij! Gelukkig heb ik bijna alle prijzen op de Action website gevonden. Volgende keer toch maar een ticketje meenemen, haha. 

Als eerste kocht ik een Redstone casserole (€ 12,95) omdat ons huidige kommetje aan vervanging toe is. Ook kocht ik een pak huishouddoekjes (€ 1,22) om mee schoon te maken. Van die doekjes kan ik er nooit genoeg in huis hebben, ze zijn zo handig!

Inmiddels zijn alle emmers in huis ingepalmd door Lara, haha. In de ene emmer zitten nog restjes zand die ik er niet helemaal uit krijg, de andere emmer gebruikt ze ook om mee te spelen. Kortom: ik had geen emmer meer om mee schoon te maken. Daarom kocht ik deze leuke huishoudemmer (€ 2,59). Uiteraard met bladprint want I looove bladprints! 

Twee dozen Frozen school cookies (€ 1,59 per stuk) voor Lara en een zak Crispy Onions (€ 0,99) voor Glenn. Hij vindt het lekker om krokante ajuintjes in slaatjes te doen.

Voor Lara kocht ik een Frozen Magic Color boekje (geen prijs gevonden) en een Intex strandbal (€ 0,99) voor in ons zwembad. Ons zwembad komt trouwens ook van Action, dit liet ik zien in mijn vorige shoplog

Ik heb reeds een setje zwemkledij voor Lara, maar het leek me toch handig om nog een extra zwempakje te hebben voor als het huidige zwemsetje bijvoorbeeld in de was is. Ik kocht dit badpak (€ 4,49) in een maatje groter. Uit ervaring weet ik dat zulke dingen vaak klein uitvallen bij Action. Beter iets te groot dan te klein! Ook kocht ik een Minnie Mouse zomerpyjama (€ 4,95) omdat haar huidige Paw Patrol zomerpyjama (ook van Action) heel fijn zit.

Ook nam ik nog drie pakken Paw Patrol sneakersokken (€ 1,99 voor 3 paar) mee omdat die heel goed zitten aan Lara’s enkels en hielen. Ze heeft ook sneakersokken van H&M, maar die stof is veel dunner waardoor ze snel wrijving en roodheid heeft op haar hielen. Het grappige is dat de sneakersokken van H&M duurder zijn dan die van Action. Zo zie je maar!

Ik heb een zwak voor leuk inpakpapier dus deze rol inpakpapier (€ 0,87) kon ik niet laten liggen. Daarnaast kocht ik een pak Craft Sticks (€ 0,49) om ijsjes te knutselen met Lara. Ik had ook lijm nodig om te knutselen dus nam ik een pak Pelikan Peliflix lijmstick (€ 1,99) mee naar huis. Als laatste kocht ik Paw Patrol badslippers (€ 2,49) voor Lara. Vorige maand kocht ik badslippers van Chase, maar die passen inmiddels al niet meer. Daarom heb ik nu een maatje groter gekocht.

Voilà, dit zijn mijn aankoopjes! Heb jij nog leuke dingen gekocht bij Action? 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Ik koop eigenlijk nooit bij action….
    omdat er altijd zoveel volk is en omdat ik soms twijfel aan de kwaliteit.
    Het is fijn te lezen dat de sokjes beter zijn dan H&m.
    En idd, leuke spulletjes voor je dochter

  2. Wat heb je weer leuke dingen gekocht. Ik heb ook zo’n water trolley gekocht die je in je vorige action post vermeld had. Bedankt voor die tip

  3. Zo leuk. Je komt er altijd met veel meer buiten dan gepland 😁

  4. Leuke winkel, men vindt er enorm veel spullen, veel merkartikelen ook aan kleine prijsjes 😊

Reacties zijn gesloten.