Action shoplog juni 2020

Geplaatst door

Maandag ben ik naar de Action geweest. Mede door corona ben ik er maanden niet naartoe gegaan. Er stonden inmiddels best veel dingen op mijn lijstje. Onder andere huishoudproducten, spulletjes voor Lara en items voor mijn blog. De meeste dingen heb ik gevonden en heb ik op foto gezet voor jullie. Ben je benieuwd naar mijn aankopen? Kijk mee naar mijn Action shoplog!

action shoplog juni 2020

paw petrol action

Ik begin deze Action shoplog met een paar spulletjes voor Lara! Lara vindt het leuk om met stickers te spelen. Inmiddels waren alle stickers op en daarom heb ik een flink voorraadje ingeslagen. Ze is ook gek op Paw Petrol dus die sneakersokken en bal kon ik niet laten liggen. Ik heb ook een bal voor bij mijn mama gekocht, zo heeft Lara daar ook eentje als ze gaat spelen. Ik kocht ook een Frozen kinderschaar om Lara binnenkort mee te leren knippen. En ja, die plantensproeier is ook voor haar. Lara vindt het leuk om daarmee te sproeien in de tuin. En nee, niet alleen op de planten 😉

Stickers – € 0,59 per set
Paw Petrol bal – € 1,99 
World Star bal – € 0,99
Paw Petrol sneakersokken – € 1,99 (3 paar sokken)
Frozen kinderschaar – € 0,72
Plantensproeier – € 0,59

achtergronden voor productfoto's

Omdat ik de laatste tijd weer meer reviews schrijf, wil ik graag experimenteren met mooie achtergronden voor productfoto’s. De Mix+Match design blokken zijn hiervoor ideaal! Ik had er al een paar, maar deze Vintage Dreams en Marble Dreams zijn een mooie toevoeging. Ook kocht ik een decoratie onderbord in zeegras en twee mooie orchidee takken. Ik kijk er alvast naar uit om ermee aan de slag te gaan!

Mix+Match design blok: € 1,99 per stuk
Decoratie onderbord zeegras: € 2,49
Orchidee tak: € 1,39 per stuk

ajax allesreiniger

Bij de Action zijn huishoudproducten vaak een stuk goedkoper dan bij de drogist of supermarkt. Daarom heb ik er een flinke voorraad van ingeslagen: twee flessen Ajax allesreiniger en zes Bref toiletblokken. Ruikt allemaal lekker!

Ajax allesreiniger Mediterranean Lemon: € 1,59 per stuk
Bref toiletblok: € 1,29 per stuk

action afvalzakjes

Nog meer huishoudelijke spulletjes! Afvalzakjes, vershoudfolie en een ovenreiniger. De sponsjes zijn bedoeld voor het schoonmaken van de kookplaat en barbecue.

Spargo pannenspons: € 0,78 (2 stuks)
Spargo powerspons: € 0,99 (5 stuks)
Dumil afvalzakken: € 1,59 (20 stuks)
Oven and microwave foam cleaner: € 1,49
Vershoudfolie: € 0,74 per stuk

spectrum woodstain

Ik kocht ook twee kommen om als mengkommen te gebruiken voor deeg, eieren en dergelijke. Een rubberen deurstop stond ook al een tijdje op mijn lijstje. Onze deur tussen de hal en keuken gaat namelijk altijd dicht en een deurstop kan dit makkelijk voorkomen. Er ging ook een Spectrum Woodstain verfpot mee naar huis. We hebben net een tweedehands barbecue gekocht en de zijtafel kan nog wel een likje verf gebruiken. 

Deurstop rubber met RVS stootring: € 0,99 (2 stuks)
Spectrum houtbeits Woodstain: € 5,79 (750 ml)
Kom glans geborsteld RVS – € 1,52 per stuk

kunstplanten action

Voor bij mijn oma op het kerkhof kocht ik twee potjes met kunstbloemen. Deze kosten € 2,82 per stuk. 

betty's nature hand & body cream

Ik had gehoopt om een paar maskertjes te kunnen scoren, maar helaas viel de beauty afdeling een beetje tegen. Er waren ook best veel schappen leeg. Ik nam enkel deze Betty’s Nature Hand & Body Cream mee naar huis (€ 1,69 voor 300 ml). Een aloë vera geur is normaal altijd goed. Ik ben benieuwd of deze crème goed werkt!

kinzo cooling ventilator

Glenn en ik waren al een tijdje aan het praten over een ventilator, maar we wilden er liever niet te veel geld aan geven. Bij de Action viel mijn oog op de Kinzo Cooling ventilator. Deze staande ventilator ziet er goed uit en voor € 15,99 kon ik hem niet laten staan. We hebben hem al een paar uurtjes gebruikt en tot nu werkt hij prima. Inmiddels heeft mijn papa ook een Kinzo ventilator gekocht!

snoep action

Tenslotte kocht ik wat chocolade, snoep en lekkere drankjes. De Arizona Iced Tea Peach Flavour is mijn favoriet, zeker als hij lekker koud in de koelkast heeft gestaan. De Arizona Mucho Mango viel een beetje tegen en zou ik niet meer opnieuw kopen. Normaal drink ik altijd cola light (naast water en thee). Zo’n Arizona drankje is eens leuk voor tussendoor!

Rodeo snoepmix zoet: € 1,99
Nestle KitKat Chunky salt caramel: € 1,79 (4 stuks)
Belgische chocolade zeevruchten: € 1,59
Arizona: € 0,69 per blikje

Zo, dit is mijn Action shoplog! Ik ben blij met mijn aankoopjes en ik vond het fijn om na een lange tijd nog eens door de winkel te wandelen. Het was ook vrij rustig dus dat maakte het shoppen een stuk aangenamer. Wanneer ben jij voor het laatst bij de Action geweest?

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Wat heb je weer heerlijke items gekocht bij de Action, de vorige keer kon ik qua interieur dingetjes ook niet echt slagen helaas. Ik nam vooral veel food dingetjes mee, oeps!

  2. Wat een zalige items heb je gekocht bij de action! De action waar ik ga is ook vooral in het beauty schap zeer leeg… Want ik wou net zoals jij een tijdje terug wat gezichtsmaksers scoren. 😉

Reacties zijn gesloten.