Rituals winter limited edition 2018 – The Ritual of Yalda

Geplaatst door
Onlangs ontving ik een persbericht in mijn mailbox waar ik heel blij van werd, namelijk over de nieuwe Rituals winter limited edition 2018: The Ritual of Yalda. Wat een prachtige lijn en de geur klinkt alvast heerlijk. Ik kan niet wachten tot deze collectie in de winkels ligt! 
The Ritual of Yalda is geïnspireerd op het eeuwenoude Perzische festival en biedt warmte, licht en welzijn tijdens de langste nachten van het jaar. De winter wordt verwelkomd met een traditioneel feest waar mensen hun dierbaren en geliefden ontmoeten, een wens doen en de laatste zomervruchten eten, zoals granaatappel en watermeloen. De hele Yalda-lijn is gebaseerd op het warme, kalmerende karakter van de geur van granaatappel en het verfrissende aroma van watermeloen. Granaatappel en watermeloen staan van oudsher bekend om hun antioxidanten en hun verzachtende werking op de huid. Zo blijft je huid dus de hele winter mooi. Moge je winter kort zijn, je hart warm en al je wensen uitkomen.
rituals the ritual of yalda

HET YALDA RITUEEL
 
Creëer een heerlijke sfeer met de Hafez Scented Candle die je langste nachten van het jaar kan verlichten en kaars zijn zachte, fruitige wintergeur afgeeft. Met de Fragrance Sticks creëer je in je huis ook een heerlijke winterse sfeer.

rituals the ritual of yalda

Start je ritueel met de Wishful Foaming Shower Gel. Omgeef jezelf met de geur van granaatappel en watermeloen met dit heerlijke doucheschuim. Of zorg voor een ontspannende sfeer en geniet van een warm bad met Fizzing Bath Bombs. Deze drie luxueuze, met de hand gemaakte badballen maken je badritueel heel ontspannend en je huid zijdezacht. Voed je huid na het douchen en/of baden met de rijke Body Cream, die vrij is van siliconen, parabenen of minerale oliën, en je huid rustig en zijdezacht maakt. Houd ook de huid van je handen zacht en soepel met de luxe keukenset. De heerlijk geurende, voedende Hand Wash en Hand Balm bevatten verzachtende granaatappel en verfrissende watermeloen.

rituals the ritual of yalda

De ontspanning is compleet als je de koude winternachten verwarmt met de Massage Candle
 
In een bijzonder en uniek onderdeel van het Yalda ritueel gaan mensen rondom een korsi (een lage verwarmde tafel) zitten en gedichten lezen van de 14e eeuwse mystieke dichter Hafez. Daarna mag iedereen rond de tafel een wens doen. Om deze mooie traditie te vieren, hebben we een Fulfill Your Wish Box gemaakt. Deze bestaat uit een keramieken kom, geparfumeerd wenspapier en een doosje lucifers. Scheur een velletje papier uit het boek, schrijf je wens of voornemen op, steek het papier in brand en blaas het vlammetje dan zachtjes uit. Door de vlammen komen de oliën vrij en wordt een heerlijke geur verspreid.

rituals the ritual of yalda

Genieten van een fijn moment en wintervermoeidheid achter je laten doe je met Organic Herbal Infusion Tea met granaatappel, winterspecerijen en amandel.
 
Met de Kerst kan je je dierbaren laten zien hoeveel je om ze geeft door ze te verrassen met een Limited Edition Gift Set. Of je verwent gewoon jezelf met deze prachtige doos met daarin The Ritual of Yalda Foaming Shower Gel, Body Cream, Scented Candle en Bath bomb.

rituals the ritual of yalda

Deze producten zijn vanaf oktober 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en op Rituals.com. #theritualofyalda
 
Ben jij ook zo benieuwd naar deze wintercollectie? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. ja ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe collectie.Ben er zeker van dat ze weer super zal zijn zoals we van Rituals gewend zijn,heerlijk gewoon!!

Reacties zijn gesloten.