Kneipp Silky Secret douche foam & body lotion spray

Geplaatst door
Kneipp is één van mijn favoriete verzorgingsmerken. Vooral hun douche foams en body crèmes vind ik heerlijk. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de nieuwe Kneipp Silky Secret douche foam en body lotion spray. Ik ontving deze producten om te testen en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind!
 
kneipp silky secret douche foam body lotion spray

KNEIPP SILKY SECRET
 
De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten bestaan uit twee hoofdingrediënten: zijdeboombloesem en melkproteïnen. In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Silky Secret producten dragen bij aan een zachtere huid (denk aan Cleopatra!). De eiwitten in melk werken namelijk hydraterend en kalmerend.  


In 2016 schreef ik reeds een review over de Kneipp Silky Secret verzorgingslijn die werd uitgebracht. Ik testte toen de douche crème, badcrème en body lotion. Sinds kort zijn er twee nieuwe producten aan deze lijn toegevoegd, namelijk een douche foam en body lotion spray.
 
kneipp silky secret douche foam body lotion spray
KNEIPP SILKY SECRET DOUCHE FOAM – € 7,99 (200 ML)
 
Ik ben gek op douche foams dus ik vind het geweldig dat Kneipp dit product nu ook aan hun Silky Secret assortiment heeft toegevoegd. Ik vind de Silky Secret douche foam heerlijk! Je hoeft slechts een toefje gel op je hand aan te brengen, en na aanraking met water verandert de gel in een dik en romig schuim. Een echt verwenmomentje onder de douche! Ik gebruik de foam trouwens ook om me te scheren. Super makkelijk, zo douchen en scheren in één. De geur is lekker zacht en bloemig, perfect voor de lente. Ik denk dat veel mensen van deze geur zullen houden. 

Ingrediënten: 
 
Acqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Butane, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Cator Oil, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter, Albizia Julibrissin Flower Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange Peel) oil, Cocos Nucifera (Coconut Fruit) Extract, Benyl Salicylate, Cintronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Sodium Levulinate, Dodium Anisate, Hydroxyethyl-cellulose, Sorbitol, Propane, Isobutane, Cintric Acid,Dodium Hydroxide.


De douche foam bevat natuurlijke verzorgende werkstoffen, geen minerale oliën, paraffine en siliconen. 

kneipp silky secret douche foam
KNEIPP SILKY SECRET BODY LOTION SPRAY – € 9,99 (200 ML)
 
Ik vind het belangrijk om mijn huid dagelijks in te smeren, maar door tijdsdruk komt het er niet altijd van. De Kneipp body lotion spray is hiervoor de oplossing. Sprayen, even snel insmeren en klaar! Bij het sprayen komt er precies genoeg lotion uit de fles en dat vind ik erg handig, zo gaat er niet teveel lotion verloren. De body lotion trekt snel in mijn huid en laat geen witte waas of plakkerig gevoel achter. Ideaal dus voor als je weinig tijd en/of geduld hebt. Ik spray de lotion op mijn droge armen en benen, en na het smeren voelt mijn huid weer zacht en gehydrateerd aan. De zachte, bloemige geur blijft nog een tijdje subtiel hangen en dat vind ik heel fijn. Sowieso is het heerlijk om de douche foam en body lotion samen te gebruiken want zo kan je nog langer genieten van de geur. 
 
Ingrediënten: 
 
Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Glycerin, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Albizia Julibrissin Flower Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Glyceryl Stearate SE, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Silica, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol.


De body lotion bevat natuurlijke verzorgende ingrediënten, geen minerale oliën en conserveringsmiddelen. 

kneipp silky secret body lotion spray
Ik vind de Kneipp Silky Secret douche foam en body lotion spray heerlijk en ik kan beide producten dan ook zeker aanraden. Mocht je benieuwd geworden zijn naar deze producten, dan kan je ze vanaf nu kopen bij de drogist. Tip: bij Kruidvat zijn er vaak kortingen op Kneipp!
 
Wat denk jij van deze nieuwe Silky Secret producten?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

Reacties zijn gesloten.