5 x kleding die onmisbaar is in mijn kledingkast

Geplaatst door
Ik ben absoluut geen fashionista. In tegenstelling tot veel andere vrouwen puilt mijn kledingkast niet uit van de hoeveelheid kleren. De kleren die ik heb, draag ik ook veel. Ik draag het liefst kleding dat comfortabel zit en waar ik me goed in voel. Als ik ga shoppen koop ik gewoon wat ik leuk vind, zonder echt rekening te houden met de nieuwste trends van dat moment. Toch zijn er een aantal basic kledingstukken die onmisbaar zijn voor mij. Kleding die tijdloos is en geschikt is voor iedere gelegenheid. Ik zet 5 items op een rijtje!

kledingkast

1. JEANSBROEKEN

Wie mij kent weet dat ik bijna altijd een jeansbroek draag. Voor anderen oogt dit misschien saai en minder vrouwelijk, maar ik voel me er goed in en dat is wat telt. Een jeans zit niet alleen super comfortabel, maar is ook gemakkelijk te combineren. Of ik er nu een t-shirt of bloesje op draag, sneakers of enkellaarsjes onder draag, het is altijd goed. 

2. BASIC SHIRTJES

Ik kan niet zonder basic shirtjes in mijn kledingkast. Ik gebruik ze werkelijk voor alles: onder een doorzichtig bloesje, onder een vest of gewoon op mijn jeans. Ik draag vooral basic tanktops en t-shirts in de kleuren wit en zwart omdat die bij vrijwel iedere outfit passen. Ik koop mijn basic shirtjes trouwens altijd bij de Action en ik ben er heel tevreden over!

3. LANGE VESTEN 

Ik heb het snel koud en daarom zijn warme vesten onmisbaar voor mij. Ik draag het liefst lange vesten omdat ik me daar lekker in kan wikkelen, en ik vind deze ook het mooist bij mijn lichaam passen. Ik heb lange vesten in allerlei kleuren, ideaal om te combineren met basic shirtjes. 

4. NETTE BLOUSE

Ik draag niet graag jurkjes op feestjes of formele afspraken, en dan is een nette blouse een goed alternatief. Een blouse kan voor iedere gelegenheid gedragen worden en ziet er altijd stijlvol uit, zelfs op een jeans met pumps. Ik geef wel de voorkeur aan blouses die iets losser zitten en niet te aansluitend.  

5. TASSEN

Omdat mijn kleding vrij simpel is vind ik het wel fijn om er mooie accessoires bij te zoeken zoals bijvoorbeeld tassen. Een mooie handtas kan dé eyecatcher zijn en fleurt je hele outfit meteen op, zeker als je voor een kleurtje gaat. De perfecte tas voor mij is eentje die niet te groot is maar waar ik toch mijn belangrijkste spullen in kwijt kan. Ik blijf natuurlijk wel een vrouw ;-).

Welk kledingstuk is onmisbaar voor jou?


Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Voor mij zijn dat comfortabele items voor thuis en shirtjes. Ik wissel overdag graag van shirt, want als ik zweet wil ik het liefst weer een schone aantrekken. Ik heb ook best veel jeans, maar ben nog op zoek naar eentje die heel lekker zit en die ik de hele dag door "verdraag" 😉

  2. Mee eens behalve lange vesten want die draag ik amper! In plaats daarvan zou ik eerder pantalons neerzetten 🙂

  3. In mijn zwangerschap is het nu even anders maar normaal leef ik in een fijne jeans, sneakers, en een leuk shirtje met een vest of jasje 🙂

Reacties zijn gesloten.