Originele manieren om babyfoto’s in huis op te hangen

Geplaatst door
Inmiddels is Lara al bijna 6 weken oud. De tijd gaat zo snel! Ik zie haar iedere dag veranderen en groter worden. Dat is natuurlijk ontzettend mooi, maar langs de andere kant hoeft het van mij ook niet te snel te gaan. Ik vind het belangrijk om alle mooie momenten van Lara vast te leggen en daarom maak ik veel foto’s van haar. Ik zet alle foto’s op mijn laptop, maar daarnaast vind ik het fijn om er écht iets mee te doen. Er zijn zoveel leuke en originele manieren om babyfoto’s in huis op te hangen. Ik zet er 5 op een rijtje!
baby foto

1. FOTO OP CANVAS

 
De foto op canvas is de meest bekende manier om foto’s uit te vergroten en ze nadien aan de muur te hangen. Je kunt zelf het formaat kiezen, je hebt geen kader nodig en het is makkelijk op te hangen. Ik vind een babyfoto heel mooi op canvas. Een close-up van het gezichtje kan bijvoorbeeld een prachtig resultaat geven.
 
2. FOTO OP HOUT
 
Een foto op hout is ook een trend geworden. Een houtprint heeft een warme, natuurlijke uitstraling en past in ieder interieur. Daarnaast is iedere afdruk uniek dankzij de nerven die door de foto heen komen. Je kunt kiezen voor een plaat uit één stuk, maar ook voor verschillende planken naast elkaar. Dit laatste is bijvoorbeeld mooi bij een familiefoto. 
 
Bovenstaande fotoproducten kan je ontwerpen op de Drukzo website.
 
3. WASHI TAPE
 
Ken je washi tape? Dit is plakband met allerlei kleurrijke patronen en is o.a. bij de Action te koop. Washi tape is heel mooi en bestaat in veel verschillende kleuren en motieven. Je kunt het gebruiken om de foto’s aan de muur op te hangen en zo een vrolijke fotocollage maken. 
 
4. WASLIJN MET KNIJPERS
 
Natuurlijk dient een waslijn om je gewassen kleding aan op te hangen, maar hoe leuk en origineel is het om er ook je babyfoto’s aan te hangen? Het enige wat je nodig hebt is een muur, waslijn en wasknijpers in leuke kleurtjes. Super handig voor als je vaak van foto’s wil wisselen.
 
5. SNOER MET LAMPJES
 
Kerst mag dan net voorbij zijn, een snoer met lampjes aan de muur is altijd leuk. Je kunt hier met wasknijpers of andere clipjes de afgedrukte foto’s aan ophangen. Ook dit is handig als je vaak van babyfoto’s wilt wisselen. En je foto’s zijn altijd sfeervol verlicht! 
 
Bron foto: Shutterstock
Wat doe jij met de babyfoto’s die je maakt? Druk jij ze af of laat je ze op je smartphone / computer staan? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Leuke tips! Ik heb een soort houten kerstboom waar ik lampjes, lintjes en wasknijpertjes in heb opgehangen en daar hang ik al mijn foto's en leuke kaartjes in!

  2. Leuk artikel!ik laat alle fotos op mijn smartphone staan , maar het is inderdaad een leuk idee om er eens iets anders mee te doen.
    Een foto op hout lijkt mij zeer mooi!

Reacties zijn gesloten.