4 x leuke design kerstcadeaus

Geplaatst door
Binnenkort is het eindelijk zover: Kerst! Een periode vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Misschien heb je wel designliefhebbers in je familie of vriendenkring en vind je het moeilijk om een geschikt cadeau te vinden. Dan komt dit artikel goed van pas! Ik heb enkele design kerstcadeaus geselecteerd die absoluut in de smaak zullen vallen. Kijk mee!
 
kerstcadeaus

Deze design kerstcadeaus behoren tot de collectie van het Deense Ferm Living. Dit merk kenmerkt zich door een Scandinavische vormgeving waarbij grafische patronen centraal staan. Door het gebruik van intense kleuren en gedrukte grafische vormen vallen de ontwerpen op en zijn ze een echte eyecatcher in je interieur.  
 
FERM LIVING CIRCLE KANDELAAR
 
De Circle Kandelaar is een must voor iedereen die van sfeer en gezelligheid houdt. De cirkel is gemaakt van messing en bevat vier kandelaars om kaarsen in te zetten. Het staat mooi op ieder oppervlak, bijvoorbeeld op je tv-meubel of dressoir. Als je het leuk vindt, kan je de cirkel ook vullen met mooie (kerst)accessoires om zo nog meer sfeer in huis te halen.  
 
kandelaar kaarsen
FERM LIVING BRUSH MULTI THEEDOEKEN (SET VAN 3)
 
Deze set van 3 theedoeken is ontworpen door Trine Andersen, een grafisch ontwerpster uit Kopenhagen. De theedoeken doen hun naam ‘Brush’ eer aan. De handgetekende designs in de vorm van penseelstreken komen in drie verschillende patronen: golven, rechte lijnen en halve maantjes. Deze theedoeken zullen je keuken niet alleen opfleuren, maar ze maken het afwassen ook een stuk leuker!
 
theedoeken set
FERM LIVING WIRE BASKET MAND MESSING
 
Een mooie opbergmand kan iedereen wel gebruiken. De Ferm Living Wire Basket Mand Messing is met zijn grafische lijnen een echte eyecatcher in huis. Je kunt de mand naast de open haard plaatsen om haardhout in te bewaren, maar ook vullen met tijdschriften, plaids of speelgoed. Eén ding is zeker: met deze mand berg je jouw spullen in stijl op!
 
opbergmand
FERM LIVING WINTERLAND CHRISTMAS STOCKING
 

Bij Kerst horen natuurlijk cadeautjes. De grote cadeaus leg je meestal op de grond, maar de kleinere pakjes kunnen in deze leuke kerstsok gestopt worden. De sok heeft een mooi patroon van lijnen en stippen in een roze kleur en past daarmee in ieder interieur. Leuk om op te hangen bij de open haard of aan het bed van de kinderen, zodat ze op eerste Kerstdag kunnen ontdekken wat de kerstman heeft gebracht!

kerstsok cadeautjes
Welke design kerstcadaus vind jij het leukste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Ik weet al wie die kandelaar mooi vind!Mijn man houdt enorm van eenvoud en dat maakt het een design voorwerp. Geen tierlantijnen maar mooi strak van ontwerp. Mooie spullen!

Reacties zijn gesloten.