Dove Nourishing Secrets Strengthening Shampoo & Conditioner

Geplaatst door
Sinds kort heeft Dove een nieuwe lijn aan het assortiment toegevoegd. De Dove Nourishing Secrets Strengthening shampoo en conditioner, verrijkt met avocado-olie en calendula, voeden je haar. Ze beloven sterker haar en minder haarbreuk vanaf de eerste wasbeurt. Ik heb de producten getest en vandaag is het tijd voor een review!
dove nourishing secrets strengthening shampoo conditioner

VERPAKKING
 
De shampoo en conditioner uit de Dove Nourishing Secrets Strengthening lijn zien er clean en fris uit zoals we van dit merk gewend zijn. Op de verpakking zie je al om welke ingrediënten het gaat: avocado en calendula. De shampoo bevat 250 ml en de conditioner 200 ml. 
 
De Strengthening lijn is speciaal ontwikkeld voor sterker haar en minder haarbreuk, wat ik tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap goed kan gebruiken. Mijn haar is op dit moment vrij droog en ik merk dat het sneller afbreekt. Deze producten komen dus goed van pas! Ze zouden ervoor moeten zorgen dat mijn haar minder droog wordt door de avocado-olie en dat het minder snel breekt door het calendula extract.  
 
GEUR
 
De geur van deze producten is heerlijk en daar kan ik echt van genieten. De combinatie van avocado en calendula is top, lekker fris en bloemig. Als je bij de drogist bent, dan moet je zeker eens gaan ruiken. 
dove nourishing secrets strengthening shampoo conditioner
DOVE NOURISHING SECRETS STRENGTHENING SHAMPOO
 
De shampoo heeft een prima substantie, niet te dik en niet te dun, en het smeert lekker uit over je haar. Je hebt niet veel shampoo nodig om je haar heerlijk te laten schuimen en goed schoon te krijgen, wat zeker een pluspunt is. 
dove nourishing secrets strengthening shampoo conditioner
DOVE NOURISHING SECRETS STRENGTHENING CONDITIONER
 
De conditioner is makkelijk te verdelen over mijn haar. Ik heb wel wat product nodig om mijn lange haar mee te verzorgen, maar dan heb je ook wat natuurlijk. Na gebruik voelt mijn haar glad en zacht aan. Daarnaast is het goed doorkambaar, zonder mijn vertrouwde anti-klit spray te gebruiken, en dat is mooi meegenomen. 
 
dove nourishing secrets strengthening shampoo conditioner
Links: shampoo / rechts: conditioner
 
RESULTAAT
 
Ik ben zeker tevreden over de shampoo en conditioner uit deze nieuwe lijn. Ze maken mijn haar glad, zacht en goed doorkambaar. Tijdens het wassen ruikt mijn haar heel lekker, en ook daarna blijft de geur nog een hele tijd hangen. Of mijn haar minder breekbaar is geworden? Dat zeker wel, maar wonderen hoef je niet te verwachten. Ik zou deze producten vooral aanraden als je droog haar hebt dat wel wat verzorging kan gebruiken. 
 
PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID
 
De Dove Nourishing Secrets Strengthening shampoo en conditioner kosten € 3.79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogist. 
 
Heb jij deze producten al eens geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

6 reacties

Reacties zijn gesloten.