Review: Cien micellair water van Lidl

Geplaatst door
Micellair water is mijn favoriete reinigingsproduct aller tijden. Ik gebruik micellair water tweemaal per dag en ik vind het heerlijk. ’s Ochtends om mijn huid een snelle en frisse reiniging te geven, en ’s avonds om mijn make-up te verwijderen. De afgelopen maanden gebruik ik met veel liefde het Cien micellair water van de Lidl en dit kost slechts € 1.99. Tijd voor een review!
cien micellair water lidl

Cien micellair water

Het micellair water is van het merk Cien, het huismerk van Lidl op beauty gebied. Ik heb reeds ervaring met dit merk aangezien ik wekelijks boodschappen doe bij Lidl en regelmatig nieuwe producten mee naar huis neem. De producten van Cien zijn goedkoop en dat spreekt mij enorm aan. Zo ook dit micellair water wat slechts € 1.99 kost.
 
Het micellair water is verkrijgbaar in twee varianten: één voor de normale / gemengde huid en één voor de droge / gevoelige huid. Als het gaat om gezichtsreiniging gebruik ik altijd producten voor de normale huid. Ik heb het geluk dat mijn huid veel kan verdragen. Heb jij een gevoelige huid, en wil je alcohol en parfum vermijden? Dan kies je beter de andere variant.
cien micellair water

Het Cien micellair water zit in een transparante fles van 250 ml. Een doorzichtige fles is erg handig want zo kan je makkelijk zien hoeveel water er nog in zit. Verder is de verpakking vrij basic, maar toch met voldoende informatie over het product. Er wordt o.a. duidelijk gemaakt waar het product voor dient en voor welk huidtype het geschikt is.
 
De ingrediëntenlijst:
 
Aqua, Methylpropanediol, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Cocoampoacetate, Centaurea Cyanus Flower Water, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA. 
 
Beschrijving:
– De normale en gemengde huid heeft veel vocht nodig, hiermee moet al tijdens de dagelijkse huidverzorging rekening gehouden worden.
– Met micellaire technologie: kleine reinigingsmoleculen die vuil en make-up aantrekken en insluiten. Zonder wrijven en naspoelen wordt de huid mild gereinigd.

– De alcoholvrije formule met korenbloemwater en glycerol verheldert en verfrist optimaal zodat jouw huid zacht en soepel aanvoelt.

cien micellair water

Wat ik een pluspunt vind is dat de verpakking een handige doseerdop heeft. Met een grote opening gebeurt het wel eens dat je teveel product in één keer neemt. Dat is met deze dop verleden tijd! Met een wattenschijfje druk je op de dop en deze doseert genoeg micellair water per keer. Super handig!
 
Last but not least: de werking. Ik vind dit micellair water heerlijk om te gebruiken! Het verwijdert mijn make-up goed (niet waterproof getest). Daarnaast is het lekker verfrissend voor mijn huid. De geur is fris en een tikkeltje bloemig, maar heel subtiel. Leuk meegenomen is de prijs van € 1.99 en de handige doseerdop die zuinig werkt. Ik heb dit reinigingswater al een paar keer gekocht en in de toekomst ga ik dat zeker blijven doen. Het is een echte budget aanrader! 
 
Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Ik ben ook altijd opzoek naar het beste micellaire water voor een betaalbare prijs, deze lijkt mij heel fijn!

  2. Deze kende ik nog niet, ga ik vandaag halen! (ik gebruik voor het reinigen van mijn mascara altijd het liefst micellair water)

  3. Ohhh fijn dat hij zo goed werkt! Ik heb meestal die van kruidvat maar ik was bijna door mijn voorraad heen dus ik besloot om de micellair water van Lidl een keer mee te nemen maar omdat ik nog wel wat voorraad heb staan kon ik hem nog niet proberen :p

  4. Ik heb altijd wel last gehad van snel verstopte porien. Nu ik dit gebruik heb ik geenverstopte porien meer. Mijn huid ziet er glad en gaaf uit. Had nooit gedacht om zo goed product te vinden.

Reacties zijn gesloten.