Maak je huis winterproof met HEMA

Geplaatst door
PersberichtDe nieuwe collectie wonen van HEMA draait om kleur. Met felle prints en uitgesproken kleuren maak je van de inrichting van jouw huis een afspiegeling van degene die er in wonen. De nieuwe kleurenthema’s en designs van HEMA sluiten hier perfect op aan. Kijk mee naar de nieuwe woontrends van dit moment!
 
wooncollectie hema

WARMTE
 
Een warmer interieur kun je bereiken door donkere kleuren te gebruiken. Bij deze trend zie je nog steeds veel groen terug maar nu ook gecombineerd met blauw. Haal deze trendkleuren in huis met HEMA’s nieuwe collectie vazen, kaarsen en kussenhoezen. Maar ook een stevig, geweven vloerkleed van polyester en katoen in mintgroen met blauw kan een statement maken. Het allermooiste aan deze trend is dat je bijna niet fout kunt gaan. Welke kleurencombinaties blauw en groen je ook mixt, de eenvoud en balans van kleuren zullen voor een rustig geheel zorgen.
 
wooncollectie hema
mintgroene kussens hema
mintgroene vazen hema
mintgroene kussens hema
plaids hema mintgroen blauw
 
LUXE
 
Niet alleen de kleuren worden warmer, ook de materialen. HEMA heeft dit najaar een ruime keuze uit velours kussenhoesjes en ultra zachte mohair en sherpa plaids. Combineer dit met donkere tinten zoals paars en blauw om een luxe uitstraling te creëren. Dit effect wordt versterkt door er een touch of gold aan toe te voegen. HEMA kom nu met nog meer goudaccenten in het assortiment. Hiermee tover je het huis om tot een waar paradijs.
 
kussens hema
 
hema vaas
hema kaarsen
FRIS
 
Als je tijdens de wintermaanden wel in bent voor een fris interieur, kies dan voor geel! Zelfs op de somberste en koudste winterse dag geeft geel in je interieur meteen warmte. Een voordeel van deze trendkleur is dat het met veel verschillende kleuren te combineren is. Geel is bijvoorbeeld een perfecte kleur voor de colorblocking trend waarbij opvallende kleuren gecombineerd worden om zo een gewaagd contrast te creëren. Een ander mooi voorbeeld hiervan is de kleurencombinatie met roze en rood. Erg leuk zijn de vazen met geglazuurd keramiek in deze kleuren. HEMA heeft heel veel nieuwe accessoires in de frisse trendkleuren van dit najaar. Door de kleur alleen in de accessoires toe te passen, kun je zelf bepalen hoever je mee wilt gaan in deze trend. 
 
wooncollectie hema
planten hema
kussens hema
 
dienblad schaal hema
 
vazen hema
 
kussen plaid hema
 
keukenschorten hema
HUISHOUDTEXTIEL
Het veranderen van huishoudtextiel is een simpele maar doeltreffende manier om trends toe te passen. De slaapkamer is bij uitstek een ruimte waar geëxperimenteerd kan worden met nieuwe kleuren. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van de dekbedovertrekken. HEMA heeft dit najaar het dekbedovertrek assortiment flink uitgebreid met veel nieuwe kleuren en prints. Verander ook de look van je badkamer. Zo zijn de badkameraccessoires en zware kwaliteit baddoeken van HEMA afgestemd op de nieuwe kleuren en structuren. Daarnaast zijn de accessoires voor in de keuken ook vernieuwd. 
 
keuken handdoeken hema
 
keuken accessoires hema
De HEMA wooncollectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.be.
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.