De nieuwe babycollectie van HEMA in samenwerking met Difrax

Geplaatst door
HEMA is groot in babyproducten, Difrax staat bekend om haar unieke flessen en spenen. Voor het eerst hebben zij hun krachten gebundeld met als doel: het leven van baby’s en ouders leuker en makkelijker maken. De collectie bestaat uit de populaire spenen en flessen van Difrax, in een vrolijk HEMA jasje. Ditzelfde HEMA design is ook te zien in de compleet vernieuwde babycollectie voor bed en bad. 
 
babycollectie hema difrax

S-BABYFLES NATURAL
 
Het voeden is een speciaal contactmoment tussen ouder en baby. Wanneer je voor flesvoeding kiest zijn goede babyflessen heel belangrijk. De Difrax S-fles heeft een uniek anti-koliek systeem. De ergonomische S-vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk en het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen. De baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. 
 
Samen met Difrax brengt HEMA de S-flessen uit in twee eigen designs (€ 13). Ook zijn er losse flesspenen (€ 6) beschikbaar in twee verschillende maten zodat de flessen extra lang meegaan.
 
s natural flessen difrax hema
 
 
s natural flessen difrax hema
NATURAL FOPSPEEN
 
Nu ook bij HEMA: de Difrax Natural fopspenen (€ 11 per set) met HEMA design. Deze speen heeft een natuurlijke tepelvorm waardoor je baby het makkelijker zal accepteren. De speen groeit mee met de zuigbehoefte en leeftijd en is tandvriendelijker dan duimen. De speciale vlindervorm laat het neusje vrij en de gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Deze spenen worden aangeraden voor kleintjes van 0 tot en met 18 maanden. 
 
Naast de samenwerking met Difrax introduceert HEMA een compleet vernieuwde bed- en bad collectie voor baby’s, waar de vrolijke printjes in terugkomen. De themakleuren zijn grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze. 
 
difrax natural fopspeen hema
difrax natural fopspeen hema
difrax natural fopspeen hema
 
BED
Voor het opmaken van wiegen en ledikanten zijn er verschillende lakens, dekentjes, matrashoesjes, dekbedovertrekken, kussenhoesjes en kruikjes verkrijgbaar met verschillende printjes. Ook introduceert HEMA een nieuw voedingskussen in bijpassend design en afneembare hoezen. Leuk om te zien en makkelijk om te verschonen. Daarnaast is er een lief gebreid knuffeldier met bijpassende kettingspeen. Zo raken de mooie spenen van HEMA & Difrax niet foetsie.
 
hema voedingskussens
hema aankleedkussenhoezen
hema baby lakens dekens
hema baby lakens dekens
BAD
 
De eerste keer je dat je baby in bad gaat is een bijzonder moment. Verwen je baby met de zachte washandjes van HEMA met schattige printjes van beren- en poezenkopjes. Met de nieuwe badcape blijft je baby lekker warm na het badderen. Afdrogen kan het beste met hydrofiele doeken. Deze multifunctionele doeken komen nu in heel veel kleuren en met leuke printjes. 
 
hema hydrofiele washandjes
 
 
hema badcape
hema monddoekjes
hema hydrofiele doeken luiers
hema hydrofiele doeken luiers
LEKKER KNOEIEN
Daarnaast heeft HEMA de babycollectie verder uitgebreid met slabbetjes. Zo is er een pullover slabbetje en zijn er slabbetjes met zijsluitingen. Ook nieuw is het plastic slabbetje met opvangbakje. Hiermee kan je kleintje lekker experimenteren met eten en is de knoeiboel achteraf makkelijk schoon te maken.
 
hema slabbetjes
hema slabbetjes
De bad- en bedcollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.be. De Difrax producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 oktober.
 
Vind jij deze nieuwe collectie ook zo leuk?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Zeer mooie collectie alsook de fopspeen en de s babyfles vind ik zeer praktisch ook prachtige kleuren super!

  2. De Hema heeft zulke leuke babyspullen, ik zie ze altijd hangen als ik daar ben. Die slabbetjes zijn schattig! En wat een slimme flessen hebben ze tegenwoordig, super!

Reacties zijn gesloten.