Inspiratie: 5 x bijzondere tuinbanken

Geplaatst door
Een mooie tuinbank creëert een fijne en gezellige sfeer in de tuin. Met een tuinbank kan je je tuinstijl helemaal afmaken én lekker genieten in de zomer! Tuinbanken vind je in verschillende kleuren en stijlen, er is voor ieder wat wils. Tijdens mijn online zoektocht viel mijn oog op 5 bijzondere design tuinbanken die ik nog niet eerder had gezien. Ik heb ze hieronder op een rijtje gezet. Kijk je mee?
 
extremis kosmos loungebank

1. EMU STAR BENCH BANK
 
Misschien komt deze tuinbank je wel bekend voor. De Star Bench bank van EMU is namelijk ontwikkeld voor de terrassen van Starbucks en daarmee dus ook gemaakt voor intensief en professioneel gebruik. Deze basic tuinbank past vrijwel in iedere tuin vanwege de vele kleuren waarin hij beschikbaar is. 
 
kartell bubble club tuinbank
 
2. KARTELL BUBBLE CLUB BANK
 
De Bubble Club van Kartell bestaat uit volledig gekleurd polyethyleen en is de voorloper in een nieuw concept van meubilering: de industriële sofa, helemaal vervaardigd uit plastic. Samen met de leunstoel en het tafeltje uit dezelfde familie vormt de Bubble Club een echte ‘industriële woonkamer’. Deze tuinbank is eveneens beschikbaar in verschillende kleuren.
 
extremis romeo en juliet tuinbank
3. EXTREMIS ROMEO EN JULIET TUINBANK
 
Het verhaal van Romeo en Julia kennen we allemaal. Het idee achter de Extremis tuinbank is even mooi en tragisch, want net zoals Romeo en Julia zijn de beide bomen in de plantenbak voorbestemd om bij elkaar te blijven zonder echt samen te zijn. De ruimte tussen de bomen biedt een fijne plek om even rustig te ontspannen. 

weltevree wheelbench tuinbank kruiwagen
4. WELTEVREE WHEELBENCH BANK

Wat doe je als je liever in de zon wil zitten of een comfortabele zitplaats in de natuur wil creëren? Dan neem je deze tuinbank gewoon met je mee! Je kunt hem optillen aan de handvatten en dankzij het wiel rijd je hem net als een kruiwagen naar de gewenste plek. Het speelse design nodigt uit tot actie zonder dat daar verdere uitleg bij nodig is.
 
extremis kosmos loungebank
 
5. EXTREMIS KOSMOS LOUNGEBANK
 
Als laatste mag mijn favoriet natuurlijk ook niet ontbreken: de Extremis Kosmos Loungebank. De loungebank verwijst met haar ronde vorm, aluminium frame en synthetische leren kussens subtiel naar de wereld van luxe jachten. Dit multifunctionele meubel kan de hele dag door gebruikt worden, van het vroege ontbijt tot het chillen bij maanlicht. Om lekker te zonnen laat je de tafel zakken en tover je de Kosmos om tot een gigantisch daybed!
 
Welke tuinbank spreekt jou het meest aan?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx     

8 reacties

  1. Beste Tamara
   Vind jij de Bench bank ruim 4 jaar nadat je beoordeling plaatste nog steeds geweldig?
   We overwegen er 2 te kopen.
   Alvast bedankt voor je beoordeling.

Reacties zijn gesloten.