Mooie accessoires voor mannen

Geplaatst door
Wie denkt dat alleen vrouwen accessoires kunnen dragen heeft het goed mis. Ook voor mannen zijn er mooie accessoires. Denk maar aan een mooie das, een sjaal of leren broekriemen. Ik laat je vandaag een aantal mooie items zien. Kijk je mee?
 
mcgregor mannen sjaal

Terwijl het eerst voor de “gewone” man niet echt typisch was om sieraden en dergelijke te dragen, zie je het tegenwoordig steeds meer. Ook mannen willen er leuk uitzien en spenderen meer tijd aan hun uiterlijk. Natuurlijk spelen de winkels en merken daar goed op in. In de mannen kledingwinkels zie je veel vaker mooie dassen, sjaals en broekriemen. Naast een basic t-shirt, een mooi hemd en een jeans horen er vanaf nu dus ook mannen accessoires bij.

mcgregor mannen das

Wil je er graag netjes en stijlvol uitzien? Combineer je hemd dan met een mooie stropdas. Je kunt gaan voor een das in een effen kleur maar net zo goed voor eentje met een leuk motiefje. In het begin is het misschien even zoeken welke stijl het beste bij je past, maar daarna ga je er jarenlang plezier van hebben.
   

mcgregor mannen sjaal

Een sjaal voor een man is natuurlijk een beetje anders dan voor een vrouw. In eerste instantie moet een sjaal je nek warm houden, maar daarnaast kan het ook net dat tikkeltje meer geven aan je outfit. Mijn voorkeur gaat naar een effen neutrale kleur, simpelweg omdat je die makkelijk kunt combineren.

mcgregor mannen leren broekriem

Als laatste is een mooie leren broekriem onmisbaar voor een man. Je kunt een riem zo maar om doen, ongeacht hoe de rest van je kleding er uit ziet, maar het is natuurlijk superleuk om de kleuren met elkaar te matchen. Als je bijvoorbeeld een bruine leren riem draagt, dan is het fijn als je das of sjaal dezelfde kleur hebben. Het zijn kleine details die je outfit helemaal af maken.

mcgregor mannen accessoiresDeze accessoires zijn te koop bij McGregor. Dit is een webshop waar je o.a. mooie kleding en schoenen kunt shoppen, ook voor vrouwen en kids. Neem zeker eens een kijkje!

Draagt jouw vriend of man ook accessoires? Veel liefs,
Vanessa xxx  

6 reacties

  1. Mooi, zo een stropdas. Ik vind goed verzorgde mannen met dit soort details altijd heel aantrekkelijk. Zo'n sjaal staat ook vaak heel tof!

  2. Interessant artikel om te lezen de stropdas met sjaal geeft een mooie uitstraling voor de man top.

Reacties zijn gesloten.