Valentijnsdag cadeautip

Geplaatst door
Het is alweer bijna 14 februari, en hoewel veel van ons nog steeds de haren uit ons hoofd aan het trekken zijn, op zoek naar het perfecte cadeau, hoeft het allemaal zo moeilijk niet te zijn. Rozen verwelken, pralines zijn binnen no time op, maar wie een langdurige liefdesverklaring wilt hoeft ook geen diamanten te kopen of naar een tattoo winkel te gaan. Ik geef een Valentijnsdag cadeautip!

 
valentijn cadeautip muurstickers

Met de Muurstickers van Tenstickers, speciaal voor Valentijnsdag, kun je jouw stulpje om toveren tot een echt liefdesnest. Decoreer je slaapkamer, woonkamer of keuken met één van deze romantische stickers en laat je betere helft niet weken maar maandenlang weten hoeveel hij of zij voor je betekent. 


Mochten de Valentijn stickers niet iets voor jou zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd voor een andere categorie gaan die meer bij jouw partner past. Is jouw partner bijvoorbeeld een echte fitness freak? Of wellicht helemaal gek van koken en brengt hij of zij elke avond een heerlijke maaltijd op tafel? Laat weten hoe erg je dit waardeert met een speciale (gepersonaliseerde) sticker voor hem of haar. Of je nu motivatie geeft om die extra dag te gaan hardlopen, of inspiratie voor in de keuken of op werk, met de sticker die bij hem of haar past, geef je een romantisch en persoonlijk cadeau. 

valentijn cadeautip muurstickers
De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op een vlak oppervlak, en mocht je na een tijd toe zijn aan een andere decoratie dan kan je de stickers ook gewoon weer verwijderen zonder schade of restjes achter te laten. 
 
Kortom, weet je het dit jaar even niet meer wat je moet geven en wil je niet de eindeloze reeks van bloemen en pralines herhalen, probeer je partner dan eens te verrassen met een mooie wanddecoratie. Een originele en romantische manier om van jullie huis een echt thuis te maken.
 
Wat vind jij van deze cadeautip? Welke Valentijn stickers vind jij het mooiste? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Zeer mooie stickers die hartjes en dat engeltje met boog vind ik gewoon prachtig!

  2. Prachtige romantische stickers die mooie tekst boven het bed there is no one like you vind ik geweldig.

  3. Leuk artikel om te lezen goede tips voor valentijn ik vind ze gewoon allemaal mooi eentje persoonlijk vind ik die hartjes boven het bed super!!

  4. Ik houd hier zelf niet zo van en weet ook niet of mannen dit wel wat vinden haha. Maar dat kun je bij je partner vast wel inschatten als het goed is 🙂

Reacties zijn gesloten.