Dit zijn de verlichtingstrends voor 2017

Geplaatst door
De dagen zijn alweer korter en dat betekent dat er meer aandacht is voor de verlichting van jouw woning. Zou je weer eens iets nieuws willen qua verlichting maar weet je nog niet wat? Bekijk hier de verlichtingstrends voor 2017.
verlichting trends 2017

TREND 1: HET STRALENDE PEERTJE

 
In een steeds duurzamer wordende wereld werd het peertje langzaam maar zeker verbannen uit het interieur. Echter komt er nu licht in de duisternis voor de liefhebbers want je ziet ze steeds vaker terug. Tegenwoordig bestaan er namelijk duurzame peertjes. De kern van deze peertjes zijn meestal gemaakt van halogeen, wat het energieverbruik drastisch verlaagd in vergelijking tot de oudere soort. Het peertje kan aangebracht worden in alle soorten, maten en kleuren en past zo perfect bij al het interieur en plafond- en pleisterwerken.
 
peer lampen verlichting trends 2017
TREND 2: WARM MAAR TOCH STRAK MET MESSING
In opkomst zijn de lampen gemaakt van messing. Deze geelkoperen lampen behoren echt tot de verlichtingstrends. Ze geven een warme en stijlvolle uitstraling en een vleugje shiny touch. Het messing accent komt het beste tot zijn recht in een kamer met donker interieur. Messing een glansrijke toevoeging voor zowel de moderne als de klassieke kamer. Messing is beschikbaar in mat-effect maar voor wie het echt meer shiny wil hebben is deze lamp ook in glans verkrijgbaar. 
 
messing lampen verlichting trends 2017
TREND 3: DE KOPEREN LAMP
 
Koper is weer terug van weggeweest, en hoe! Je ziet deze koperen accenten steeds meer in de modernere interieuren. En hiermee kan de koperen lamp uiteraard niet uitblijven. Een koperen lamp brengt een opvallend accessoire in je interieur. Koper toepassen past goed bij een groen met witte stijl.
 
koperen lampen verlichting trends 2017
TREND 4: BETON
 
Wie gaat voor een statement in huis kiest voor een lamp van beton. Beton look lampenkappen komen steeds meer in de schijnwerpers te staan. Deze lampen vallen pas echt steengoed in de smaak zodra je een wat unieke achtergrond hebt, dus geen simpele Gyproc wand of plafond maar een wand van leemstuc, betoncire, op sierpleister. Net zoals bij het peertje past een betonnen lamp verder in de meeste interieurstijlen. 
 
beton lampen verlichting trends 2017
Samenwerking
Welke trend spreekt jou het meeste aan?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Gaaf overzicht! Ik vind het peertje heeel erg tof en koper vind ik ook mooi. Helaas denkt m'n vriend daar anders over, haha :(.

  2. Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi maar vind het stralende peertje toch uitzonderlijk prachtig!

Reacties zijn gesloten.