L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession

Geplaatst door
Door Annora – Vandaag is het de beurt aan de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession. Deze nagellakjes geven je nagels een gouden glans en volgens L’Oréal zouden ze tot 10 dagen blijven zitten. Ik review voor jullie 4 kleuren genaamd Pink Gold, Nude Gold, Rose Gold en Rouge Gold.
 
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession
De verpakking is echt supermooi en luxe, wat ook wel te verwachten is van een collectie die Gold Obsession heet. Zoals je hierboven kan zien zijn de kwastjes niet te dik en stevig. Hierdoor brengen ze veel lak aan op de nagel dus daar moet je wel even rekening mee houden. Laten we kijken naar de kleuren!
 
PINK GOLD
 
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession Pink Gold
 
Dit is een mooi zacht roze kleurtje met een gouden glans. De dekking vind ik matig. Als je hem echt helemaal dekkend wil hebben, zou je 3 laagjes moeten gebruiken. Op de foto heb ik 2 laagjes aangebracht. Nu moet ik zeggen dat ik dit niet zo’n probleem vind want door de glans ziet hij er wel heel mooi uit op je nagels. Het is een mooi basic kleurtje om dagelijks te dragen.
 
NUDE GOLD
 
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession Nude Gold
Nude Gold neigt voor mij wat meer naar het bruin goud, al is nude natuurlijk ook bruin dus dat is wel logisch. Ik vind deze kleur erg mooi en best wel chique. De glans is prachtig en blijft ook mooi. Leuk om overdag te dragen bij dagelijkse looks maar ook als je een feestje hebt en je een nette look draagt. De dekking bij dit lakje is 2 laagjes.  
 
ROSE GOLD
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession Rose Gold
Bam, lekker veel roze! Ik hou ervan! Dit kleurtje is hip en de gouden glans is leuk. Bij dit lakje zit je met 2 laagjes helemaal goed. Een leuke en speelse kleur die je ook weer heel net kan dragen maar wel als een statement!
 
ROUGE GOLD
 
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession Rouge Gold
Als laatste kan een knalrode kleur natuurlijk niet ontbreken. Rouge Gold is een mooie helderrode kleur met een gouden glans erin. De kleur is prachtig en staat ook heel chique. Het is echt een goede rode kleur met een mooie glans. Het is wel echt zo’n klassieker en ik kan hem dan ook zeker aanraden als je van rode nagels houdt. De dekking is goed met 2 laagjes.  
L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession Pink Gold
 
Hoe is de houdbaarheid? Volgens L’Oréal zouden de lakjes tot 10 dagen blijven zitten. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, vind je niet? Althans, ik heb nog nooit een lakje gedragen die zo lang mooi bleef. En helaas… ook de lakjes van L’Oréal houden het geen 10 dagen vol. Wel blijven ze 4 dagen heel mooi zitten en daarna beginnen ze bovenaan een beetje te slijten, maar niet te chippen. Hierdoor kun je dus makkelijk bijwerken en hoef je niet de hele lak van je nagels te verwijderen. De lakjes kosten € 5.99 per stuk en zijn qua prijs / kwaliteit zeker goed!  
De L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession is o.a. te koop bij Kruidvat en Bol.com. Tip: bij Bol.com is er momenteel 2 + 2 gratis op L’Oréal Paris.  
Wat vind jij de mooiste kleur uit deze collectie?  
 
Liefs Annora!

16 reacties

  1. Ik heb ook nog nooit een gewone nagellak gehad die 10 dagen blijft zitten hoor. Ik vind alle kleurtjes eigenlijk wel mooi maar ik denk dat rose gold mijn favoriet is!

  2. Deze heb ik nog nooit gezien! Ik vind de kleurtjes mooi, maar gezien het niet dierproefvrij is, komt het er bij mij niet in!

Reacties zijn gesloten.