Labello Neon limited edition

Geplaatst door
Lippenbalsem is echt onmisbaar voor mij. Ik heb het hele jaar door last van droge lippen, en zeker in de herfst en winter. Eén van mijn favoriete merken is Labello. Ik denk dat iedereen wel bekend is met de iconische blauwe balsem van dit merk. Dit najaar steekt Labello de blauwe balsem in een trendy Labello Neon limited edition verpakking met 6 flashy neonkleuren. Voortaan heb je dus ultrazachte en intens gehydrateerde lippen met een tikkeltje meer. 
 
labello neon limited edition

labello neon limited edition
labello neon limited edition
En dat is nog niet alles! De hippe neonverpakking licht bovendien op onder een blacklight, wat deze Labello Neon het perfecte accessoire maakt voor een avondje uit. En als je moeilijk kan kiezen uit de leuke neonkleurtjes, verzamel je ze gewoon alle 6. 
 
De formule van de Labello Neon lippenbalsems is die van de Labello Original dus ze hebben geen aparte geur of dergelijke. Het gaat vooral om de felle verpakking. De verzorgende balsems met Shea Boter en Panthenol zorgen voor langdurig gehydrateerde lippen. Ze beschermen eveneens tegen uitdroging, houden het vochtgehalte van de lippen op peil en geven ze een subtiele glans. Een absolute must have voor perfect verzorgde en mooie lippen, de hele winter lang. 
 
Ik vind de Labello Neon limited edition superleuk! De felle kleurtjes maken me helemaal vrolijk. In de winter is het al grauw genoeg en dan is een beetje kleur meer dan welkom. Mijn favoriet is de roze variant en die ga ik dan ook het eerste gebruiken.  
 
labello neon limited edition
De Labello Neon limited edition lippenbalsems zijn vanaf midden oktober o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99 per stuk, zolang de voorraad strekt.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Gebruik jij graag Labello? En wat is jouw favoriete neonkleurtje?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Ze zien er allemaal zo kleurrijk uit, vind het alleen wel jammer dat ze allemaal het zelfde zijn. Het had leuk geweest als ze een kleurtje (de balsem) of zo hadden gehad x

  2. Jammer dat ze geen ander geurtje of smaakje (ik weet nooit wat ik moet zeggen bij lippenbalsem) hebben, maar de verpakking is wel lekker vrolijk! Ik zou voor de paarse gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *